Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny są dwie nowe kampanie. Za darmo można zgarnąć wodę smakową i serki

Polecane posty

Gość gość
Dziekujemy za wody smakowe napakowane cukrem i serki z chemia

Gość gość
To almette. Także z tą chemią nietrafione. Może daj zdecydować innym.

Gość gość
Ty chyba żartujesz? Połakomić się na taki bzdet, i to jeszcze szkodliwy??

Gość gość
Zarejestrowalam soe, dzieki! A do tego narzekacza wyzej - nie chcesz to sie nie rejestruj, po co w ogole tu piszesz? :o

Gość gość
a po cholere mi jakis syfiasty serek? i jeszcze dane mam podawac, won spamerko!

Gość gość
Wow, oddajecie swoje dane osobowe za serek?

Gość gość
dla niektórych taki serek to śniadanie z głowy dla całej rodziny, więc nie kpij...

Gość gość
Noooooo juz lece się rejestrować i podawać dane za syfiasta wodę i serek, którego bym nie tknela tyle w nim chemii.

Gość gość
Gdybym miala taka skrajna biede to chodzilabym po sklepach i proponowala sprzatanie q zamian za kilka produktow na sniadanie ale nigdy niesprzedawalabym danych osobowych za jakus z****** ser i wode z cukrem Wyp..... d***** z tym spamem !

Gość gość
Dziewczyny pamietajcie jedno NIE MA NIC ZA DARMO a te pozytywne komentarze - ochdzieki juz sie zarejestrowalam - pisze sama spamerka Zlejcie ja z gory na dol

Gość gość
Mozna tez zgarniach proszki do prania, plyny do plukania, szampony, plyny do podlog, rzeczy do higieny osobistej, to sa cale kartony, cale pudla, zapas na dobre pare miesiecy, nawet pol roku. Ja tam jestem od roku i wiele takich rzeczy do mnie przyszlo, dla mnie to ogromne odciazenie finansowe. Jakie sprzedawanie danych? :o Podaje sie je, w dodatku sa objete klauzula poufnosci, zostaja tam tylko po to, zeby moc otrzymac przesylke :o nie wprowadzaj kretynko innych w blad, bo dla niejednego czlowieka takie paczki to mozliwosc odlozenia pieniedzy np na kurtke czy buty dla dziecka :o :o

Gość gość
9:44, no popatrz. A ja za friko dostalam jogurty, slodycze dr gerarda, karton masci na stary, bepanthenu jak mialam w domu niemowlaka, kapsulki Ariel do prania i szampony Dermiki. Ale pewnie tez mi sie przywidzialo, pewnie sciagneli sobie z mojego konta :D :D :o 😴

Gość gość
Up

Gość gość
Dane sa sprzedawane! A skad niby po 10 mejli dziennie ze spamem od firm o ktorych nie mialam pojecia ze istnieja ??? Wystarczy ze kupilam ksiazke przex neta a pol polski mialo moj adres mejlowy

Gość gość
12.43 no i co z tego??? mają twojego maila i co? mieszkanie ci okradną? zmień adres mailowy i tyle.

Gość gość
no ale o co tam chodzi? jakieś strefy eksperta, raporty rozmów...jak to się ma do darmowych produktów???

Gość gość
Jestem tak o jakiegos miesiaca i ciagle jakies glupie ankiety punkty i brak jakiejkolwiek mozliwosci testowania czekogolwiek kto mi odpowie dlaczego??

Gość gość
Buahahahaha i co dziewczyny ? Nie ma tych wieeeeelkich pudel do zgarniecia , zapasow na pol roku nie bedzie?

Gość gość
bo najpierw sie regulamin czyta. raporty sa po to zeby potem zdac relacje z tego czy ci sie towar podoba. a ankiety te wstepne trzeba wypelnic zeby wiedzieli czy wysylac wam masc na stawy czy macie np dzieci i bardziej przyda wam sie bepanthen czy jogurty albo husteczki do pupy. pogiczne jest, ze sa jakies grupy docelowe i bedawam wysylac to czym jestescie bardziej zainteresowane. wcale nie spamuja na mejla, przychodzi tylko wiadomosc jak jest nowa kampania wlasnie albo ankoeta do wypelnienia. Czytanie regulaminu nie boli.

Gość gość
No ale dziewczyna czeka od miesiaca na paczke a zamiast paczki ma tylko ankiety wypelniac

Gość gość
12.43 no i co z tego??? mają twojego maila i co? mieszkanie ci okradną? zmień adres mailowy i tyle. xxx Tym wpisem udowodnilas ze jestes albo bardzo mloda albo bardzo glupia , mysle ze jedno i drugie nie bede tlumaczyc i komentowac bo szkoda klawiatury

Gość gość
18:33 Typowy argument dla kogos kto zapedzil sie w kozi rog :) A czy ktos tu napisal ze po 3 dniach paczka przychodzi??? tam sa setki uzytkownikow, to chyba logiczne i normalne zanim dobiora produkty do.odpowoedniej grupy odbiorcow :o dac wam palec a bedziecie chcialy cala reke. Daja za darmo mase towaru z zapasem na kilka miesiecy, a te beda jezzczec ze caly miesiac trzeba na to czekac :o :o :o Gdzie sie takie niewdziecznice rodza, napiszcie?? :o

Gość gość
Pudlo bo to nie ja pisalam ze czekam miesiac na paczke , stac mnie na chemie gospodarcza , kosmetyki, serki na chleb a wode smakowa robie sama bez dodatku cukru Piszac wrecz bezczelnym lekko poirytowanym tonem ze nikt mnie nie okradl sprzedajac moje dane osobowe i ze mam sobie zmienic adres mejlowy pokazalas przeogromny brak szacunku do konsumenta , nie masz za grosz profesjonalizmu jestes tylko zwykla spamerka

Gość gość
Sorki napisałam że miesiąc jestem zarejestrowana na tej stronce a wypelniam same ankiety i nie miałam jeszcze możliwości testowania czegokolwiek...zchecia bym coś przetestowala :(

Gość gość
19:22 Ale to nie ja pisalam :o :o i nie jestem zadna spamerka, nie jestem nawet autorka tego tematu :o :o po prostu jestem w streetcomie od roku i wyjasniam jak to jest z paczkami. Z doswiadczenia, a nie ze swojego widzi-mi-sie 🖐️

Gość gość
zobaczcie sobie jak spamowala na innych dzialach na ogolnym pod tematami , jaka sobie historyjke wymyslila i zrozumcie nie bedziecie mialy paczek odwalicie tylko kawal roboty wypelniajak ankiety za friko i zostawicie swoje dane osobowe a oto ta niunia od paczek pisze : patrzcie co mam. Bratowa mi poleciła. Testowanie za darmo, właśnie dostałam emaila o tym, że załapałam się na kampanię testowania jogurtów, przyjdzie do mnie cały karton, nie wiem kto to zje smiech.gif Ale dietetyczne jest jezyk.gif Też możecie spróbować: https://ekspert.streetcom.pl/pl/secured/user/ share-registration/672057f7976a889f87b90709c4cde7ae Wystarczy się zarejestrować. Zapodam wam zdjęcie jak przyjdą te Activie, mają być w ciągu 2 tygodni. Ale są też kampanie proszków do prania, słodkości, szamponów, kremów itd. Dostaje się całe pudełka, potem tylko trzeba wystawić opinię. A ponoć na starcie każdy się łapie na jakąś kampanię, no tak jak ja teraz.