Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OME Dwór Kużniczki

Polecane posty

Gość gość

Co sądzicie o tym ośrodku medycyny estetycznej? Warto tutaj zdecydować się na zabieg? Co mieliście robione i w jakiej cenie?

Gość gość
Ja jestem po pierwszym zabiegu endermologii. Za pojedynczy płaci się 120 zł,ale uwierz mi, że są efekty ;) Więc chyba zdecyduje sie na całą serię.

Gość gość
A ja chodzę tutaj do Pani Basi na masaże, które mi naprawdę pomagają. Wierzcie lub nie, ale chodziłam od specjalisty do specjalisty, ale dopiero tutaj otrzymałam fachową pomoc.

Gość gość
polecam zabiegi z endermologii :) efekty są rewelacyjne ale zauważyłam, że tak rewelacyjne efekty uzyskałam wyłącznie w tej klinice :)

Gość gość
gdzie dokładnie jest ta klinika? bo jakoś nie kojarzę;p

Gość gość
UL. WAJDELOTY 13 w Gdańsku prosta droga

Gość gość
aaaaa, to już wiem gdzie to jest, często obok tej kliniki przejeżdżam i zastanawiam się jakie są tam ceny ktoś mi może powiedzieć? bo chętnie skorzystałabym z usług, ale nigdy nie wchodzę, bo obawiam się cen

Gość gość
no ja np. ostatnio za pojedynczy zabieg na twarz, szyję i dekolt płaciłam 100 zł, więc moim zdaniem nie jest tak drogo jak na tak światową klinikę

Gość gość
osobiście najbardziej cenię panią Emilię - jako kosmetolog zawsze potrafi dobrze doradzić, jest skrupulatna, z pełną odpowiedzialnością wykonuje zabiegi sympatyczna klinika zrobiła na mnie nie raz dobre wrażenie

Gość gość
jaki masaż tutaj polecacie? i w jakiej cenie??

Gość gość
masaż karku w ceni 40 zł jestem mega z niego zadowolona :)

Gość gość
zastanawiam się poważnie nad botoxem w tej klinice klinka widzę, że raczej cieszy się popularnością i dobrymi opiniami, ale co myslicie o samym zabiegu? botox naprawdę jest bezpieczny? ile się tu za niego płaci?

Gość gość
ja byłam w roku 2013 na botoxie w tej klinice, pamiętam, że był to raczej neutralny zabieg ( jeśli chodzie o bolesność), a co do efektu, myślę, że powinnaś się zdecydowac ceny nie pamiętam :(

Gość gość
jedyna Klinika w Polsce, która zaproponowała mi tak profesjonalny botox jestem mega zadowolona, bo efekt o niebo lepszy niż w klasycznych gabinetach

Gość gość
polecam pana dr n. med. Marek Muraszko- Kuźma - świetny specjalista jeśli chodzi o złote nici ! sympatyczny, bardzo indywidualnie podchodzi do swojego pacjenta i dba o to, by był zadowolony z rezultatów :)

Gość gość
potwierdzam, w tej klinice można zatrzymać czas, zatrzymać pojawienie się zmarszczek jakość usług przemawia do mnie, dlatego z czystą przyjemnością polecam to miejsce wszystkim, którzy chcą coś zmienić pod względem estetycznym warto oddać się w ręce tak wykwalifikowanego personelu

Gość gość
moim numerem jeden jest Focus RF+, który pięknie ujędrnia skórę i usuwa oznaki starzenia :) dzięki temu zabiegowi nastąpiło spłycenie głęboki zmarszczek zabieg daje spektakularne efekty, po których można czuć się młodo, jak nowo narodzony wg mnie to najbardziej naturalny, bezpieczny i nieinwazyjny lifting twarzy.

Gość gość
klinika bardzo dobra, znana w Polsce nie tylko z szeregu zabiegów, ale przede wszystkim ze względu na jakość jaką proponuje uważam, że doskonale wykonują swoją pracę są konkretni w działaniu i wychodzą naprzeciw oczekiwaniom klienta osobiście lubię peelingi chemiczne, jak również podstawowe zabiegi na twarz, które pomogły mi zniwelować wiele niedoskonałości pozdrawiam

Gość gość
dużo zabiegów pielęgnacyjnych na twarz jestem mile zaskoczona ;) mieszkam w Gdańsku od niedawna, a ta klinika wprost skradła moje serce polecam w szczególności zabieg intensywnie nawilżający z kompleksem Seve Marine w cenie 250 zł doskonałe nawilżenie, spłycenie drobnych zmarszczek ;)

Gość gość
polecam w szczególności wypełnienie zmarszczek, bo do tego zabiegu przygotowują klientkę naprawdę kompleksowo i profesjonalnie podoba mnie się to,że wypełnianie jest po znieczuleniu Bezpośrednio po zabiegu skóra była zaczerwieniona i obrzęknięta w miejscach wstrzyknięcia, ale ustąpiło to po 1-2 dniach.

Gość Nice 26
Nie mam nadwagi, dbam o dietę, biegam i jeżdżę na rowerze, ale i tak mam cellulit. Sporo wydałam na balsamy antycellulitowe, domowe masażery- bez efektu. Postanowiłam zapisać się na zabieg endermologii. To naprawdę działa, skóra jest jędrniejsza i ładniejsza. Polecam filmik: https://www.youtube.com/watch?v=tKrUgjT3LDw. Polecam. Jeżeli też macie taki problem to nie wahajcie się ani chwili.

Gość Mother 21
Nie mam nadwagi, dokładnie wybieram to, co znajdzie się na moim talerzu, chodzę na zumbę, ale i tak mam cellulit. Stosowałam różne kremy antycellulitowe, rolki masujące- bez efektu. Jakiś czas temu zdecydowałam się na zabieg endermologii. To naprawdę działa, efekty widać od razu. Polecam filmik: http://www.depilacja-torun.pl/zabiegi-kosmetyczne-torun-bydgoszcz-wloclawek/ Super efekty. Sprawdziłam na własnej skórze.

Gość Gość

Jeśli chcecie nawilżyć swoją skórę zastosujcie Efektima krem do twarzy z olejem konopnym. Warty uwagi! ❤️