Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do kobiet po 30stce

Polecane posty

Gość gość

Gdybyście były same i nie miały zbyt wielu znajomych by pogadać, to spotkałybyście się z młodszym facetem(powiedzmy 24 lata), który was zagaduje komplementując, że jesteście takei mądre i doświadczone? Czy uwazacie, ze mozna tak sie zwyczajnie spotkac pogadać bez podtekstów? Szkoda by wam było czasu?

Gość gość
Jeżeli facet komplementuje kobietę, to ta mu się podoba. Wiec nie trudno się domyślić o co mu chodzi. Gdybym była sama napewno spotkałabym się z nim, i nie potraktowałabym to napewno za stratę czasu. ;)

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość ta bułka z masłem
facet w tym wieku tylko chce zaroohać, NIC WIĘCEJ, nie bądźcie naiwnymi idiotkami, i to pisze facet

Gość gość
Co w tym złego Zew natury A o czym śnią panny w tym wieku? Jedne o księciu! Drugie o jego koniu! Grzywa i te sprawy. Nawet hipokryzja ma swoje granice.

Ja mam kolegów nawet poniżej 20 w tej chwili. Ale tylko kolegów. Po tekście, że jestem taka mądra i doświadczona typ na pewno nie miałby na co liczyć.

Gość gość
Ja mam 32 a mój chłopak 22 lata jesteśmy szczęśliwi!!

Gość gość
Ten kto ma więcej lat, poprostu dłużej się myli ;)