Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyzna "kocha" za urodę.

Polecane posty

Gość gość

kobietom sie wydaje, ze to za ich bogate wnętrze, facet popatrzy sekundę i już wszystko wie, nie potrzebuje aby wypowiedziała słowo i już się zakochuje a potem osobowość jakoś akceptuje, taka jest prawda, dość smutna aha i nie musisz byc modelką, ważne by to był jego typ urody, jak go masz to prawie niczym nie jestes w satnie go do siebie zrazić

Gość gość
Mężczyzna "kocha" za urodę. Kobieta kocha za pieniądze i zaradność. Tak było jest i będzie.

Gość kjkjiojk
problem w tym ze kobieta jak skonczy 25 lat traci gwałtownie na atrakcyjnosci a bogaty facet jest bogaty całe życie i potem wymieni ją na młodszy model jak ona przekroczy 35 lat ..

Gość gość
"i potem wymieni ją na młodszy model jak ona przekroczy 35 lat .. " Tak było jest i będzie.

Gość gość
Bogaty jest bogaty cale zycie:) malo jeszcze wiesz co udowodniles calym swoim wpisem.

Gość gość
KOBIETA JEST atrakcyjna 10 lat w czasie swojego 80 letniego życia tak naprawde moze niewiele zaoferowac facetowi..

Gość gość
Spoko, wy tak rozumiecie slowo 'kocha', inni inaczej. My sobie bedziemy kochac bezwarunkowo, wy za urode i pieniadze, i zobaczymy, kto lepiej na tym wyjdzie.

Gość gość
szkoda tych wszystkich rozszczebiotanych meżatek, które uważają, że mają męża bo są takie cudowne, prawda jest taka, że wstrzeliły sie w gust i tyle, tu nie chodzi o nic innego

Gość gość
ale ty nie rozumiesz, ze jak kobeta się takiemu podoba to on będzie wtedy kochał? mężczyzna nawet sam sobie z tego nie zdaje sprawy, dopisuje, że to niby dlatego, że to taka super babka, ale to jest po prostu efekt otumanienia urodą i chęć prokreacji z taka kobieta pasującą mu pod wzgledem urody, on będzie wtedy cudowny, kochany i w ogóle ideał a ty jesteś naiwa i masz zbyt wielkie ego, cieszysz się, że masz rodzinę, ale podstawy tego wszystkiego są banalnie proste

gość dziś szkoda tych wszystkich rozszczebiotanych meżatek, które uważają, że mają męża bo są takie cudowne, prawda jest taka, że wstrzeliły sie w gust i tyle, tu nie chodzi o nic innego x Takie mądrości z pewnością muszą cię przytłaczać :)

Gość gość
Niestety, ale atrakcyjność kobiet to wiek 15-25 lat, max 30 lat jak o siebie dba. Facet natomiast atrakcyjny jest właściwie w każdym wieku jeżeli ma pieniądze pozycję i inne atrybuty cenione przez kobiety.

Gość gość
bzdura, mój mnie pokochał za ekstra seks, lubię codziennie , nieco perwersyjnie. Sam mi to powiedział, że w zyciu nie miał czegos takiego w łozku i mogłabym utyć albo być wredna ale i tak by nie chciał innej

Gość gość
taka jest prawda według badań mężczyżni znacznie cześciej zakochują się od pierwszego wejrzenia, i deklarują, ze od razu "wiedzą" że to będzie przyszła żona! rozumiecie? Miliseksundy i oni już wiedzą a ta kobieta nawet słowa nie powiedziała :D Nic o niej nie wiedzą poza wygladem! Taka jest bolesna prawda.

Gość gość
To ja nie wiem jakim sposobem mam męża. Jestem bardzo brzydka a w łóżku tez jestem beznadziejna...

Gość gość
"Taka jest bolesna prawda. " No i pogódź się z tą prawdą, bo ludzi nie zmienisz. Tak funkcjonuje gatunek homo sapiens.

Gość gość
masz męża bo mu się spodobałaś, twoja zdanie czy jesteś brzydka czy nie nie jest tu istotne

Gość ribi
no, tak jest i będzie.

Gość gość
"To ja nie wiem jakim sposobem mam męża. Jestem bardzo brzydka a w łóżku tez jestem beznadziejna.." złapałaś desperata

Gość gość
'Badacze także próbowali odpowiedzieć na to pytanie. Badanie polegało na zadawaniu respondentom pytania, w którym momencie związku byli oni przekonani, że osoba, z którą są, jest partnerem na całe życie. Mężczyźni częściej niż kobiety deklarowali, że wiedzieli to już na samym początku relacji. Dlaczego tak się dzieje i w jaki sposób można to wyjaśnić? Magister psychologii Anna Białous tłumaczy, że związane jest to z faktem, że mężczyźni są bardziej wrażliwi na bodźce wzrokowe." https://portal.abczdrowie.pl/mezczyzni-zakoc***a-sie-szybciej

Gość gość
"Okazało się, że mężczyźni o wiele silniej reagowali na obejrzany film, zarówno pod względem fizycznym jak i psychicznym. Dlatego też, częściej zakochują się oni w partnerce ze względu na jej fizyczność i wygląd, niekoniecznie cechy osobowości. Kobiety potrzebują znacznie więcej czasu, aby sprawdzić, czy ich partner to faktycznie "ta osoba".

Gość gość
Nie wrzucajacie wszystkich do jednego wora. Jest cala masa masochistow niedojrzalych do milosci dla ktorych uroda jest niewazna o ile kobieta jest ladna. Nie wazne czy niska czy wysoka czy ciemne wlosy czy jasne czy male cycki czy duże. Ważne zeby wygladala i miala mieszkanie. W Polsce jest bardzo duzo masochistow i nieudacznikow którzy nie rozumieja na czym polegaja relacje z kobietami. Najpewniej byli w dziecinstwie traktowani jak przedmiot dlatego tak plytko oceniaja kobiety.

Gość gość
Od lat słyszę od ludzi ze jestem brzydka a z reszta widzę sama jak jest. A w łóżku to naprawdę jestem do d**y.

Gość gość
widocznie on ma oryginalny gust.

Gość gość
Raczej beznadziejny gust. Wiem że wstydzi się mnie przed znajomymi. Bo kiedyś jak spotkaliśmy na mieście jakiegoś jego kolegę to powiedzial ze jestem TYLKO koleżanka. Przykro mi bylo ale nie dziwie sie bo nie ma się czym chwalić.

Gość gość
Przecież to oczywista oczywistość.

Gość gość
dziś Jestem facetem i potwierdzam slow autorki

Gość gość
niby oczywistość a jak patrzę na posty kobiet to one myślą coś zupełnie innego na temat własnych związków, nie wiedzą, że uroda to 99%

Gość gość
up

Gość gość
Mysle, ze to nie jest prawda, tzn oczywiscie wyglad jest bardzo wazny, ale jak to sie mowi " roda mozna przyciagnac a charakterem zatrzymac", musi tu być "to cos", to "iskrzenie"