Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zlo za zlo

Polecane posty

Gość gość

Skad wiecie ze to was zlego spotyka to nie jest kara za cos zlego i wrednego zrobionego nawet wiele lat temu.

Gość gość
skończ już z tą karmą popatrz ilu ssmanów dożyło sędziwego wieku w zdrowiu i z kochającą rodziną

Gość gość
a skad ty wiesz co sie w tych rodzinach dzialo ja znam np. osobe bardzo zamozna ktorej maz oraz dzieci niszcza zycie ktos kto nie zna w szczegolow to by jej zazdroscil a ona jest wrakiem a kiedys pomogla corce w aborcji jestes pewny ze to nie kara

Gość gość
dla mnie to nie jest zaden argument ze ktos bogaty i zdrowy bo to jest czesto pulapka choroba i smierc to jest czesto wybawienie bieda moze sprawic ze czlowiek sie ogarnia ze mu ni odbija takie zdrowe bogate zycie to czesto jest pulapka

Gość gość
tak sobie tłumacz biedna głupia dziewczynko

Gość gość
gość dziś a skad ty wiesz co sie w tych rodzinach dzialo ja znam np. osobe bardzo zamozna ktorej maz oraz dzieci niszcza zycie ktos kto nie zna w szczegolow to by jej zazdroscil a ona jest wrakiem a kiedys pomogla corce w aborcji jestes pewny ze to nie kara xxx pocieszaj się w ten sposób w w swojej biedzie - będzie ci lżej ją znosić

Gość gość
ja nic sobie nie tlumacze ale opisuje to co widze

Gość gość
takie zdrowe bogate zycie to czesto jest pulapka xxx no to chyba cudownie że jesteś bez pieniędzy - nie jesteś w pułapce życzę ci, żebyś całe życie była biedna - będziesz wtedy wolna, cudownie prawda?

Gość gość
ale nie musze sie pocieszac bo na tle spoleczenstwa mam slodkie zycie tylko pisze to co widzey

Gość gość
a ja znam ludzi zdrowych, bogatych i w ich rodzinach nic złego się nie dzieje, są szczęśliwi - jak to możliwe?

Gość gość
jestes pewnie zdesperowantm biedakiem i nie jestes pewnie dostrzec tego ze pieniadze to nie wszystko i dla niektorych to droga do nieszczescia zyliby sobie normalnie z pensji a tu przez pieniadze ich rodzina tonie w gownie

Gość gość
bo moze nie zrobili nic zlegoy

Gość gość
Pewnie że pieniądze to nie wszystko.Ich nadmiar jest u niektórych ludzi sprawcą wielu nieszczęść.Ważne żeby być szczęśliwym w życiu bo stan konta bankowego nie zastąpi c***ewnych spraw.

Gość gość
znam np.kogos kto z zawisci zniszczyl komus szanse na normalny zwiazek lub opoznil jego powstanie i jest teraz odbija mu z samotnosci i nawet jak poznal kogos z kim moglo byc cos wiecej to ten ktos byl tak dziwny ze sie tylko kolegowali