gosiasamosia99 0 Napisano Luty 5, 2016 Czy to możliwe, jesli kochałam sie tydzien temu w dzien owulacji ze zaszlam w ciaze? dziwnie sie czuje i podejrzewam cos. Niezabezpieczalam sie, ale nie spuscil sie we mnie ale jednak sie boje. Czy jest taka mozliwosc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 5, 2016 oczywiscie ze jest. Test jednak mozesz zrobic po 2 tygodniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gosiasamosia99 0 Napisano Luty 5, 2016 a jesli chlopak sie we mnie nie spuscil duze jest prawdopobienstwo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 5, 2016 Tak. bo chlopak jeszcze przed spuszczeniem sie uwalnia troche spermy i plemniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 5, 2016 Ważne by mieć przy każdym badaniu ginekologiczny cipki i porodzie partnera! Wstydzenie się jest wielkim zacofaniem i ciemnotą. Taka obecność przy badaniu i porodach partnera łączy związek !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach