Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy taka sukienka pasuje 30latce??? Prosze o rade

Polecane posty

Gość gość
ale jesteście głupie pindki

Gość gość
Nie w Polsce nie chodzi się na wesela w takich długich sukniach ale też nie chodzi w takich jaka pokazałas ta sukienka owszem jest elegancka ale nie na wesele na urodziny bardziej pasuje .

Gość gość
Przeglądnelam jeszcze raz ten link i włączyłam filmik zmieniam zdanie ta sukienka w pełni nadaje się na wesele na fotce nie widać tego ale na filmie widać ze jest elegancka zwiewna ale raczej nie do lokalu wypasionego jal pisałaś ale do wesela w ogrodzie idealna.

Gość gość
Hej autorko ja bym nie patrzyła na to co sie teraz nosi na wesele bo cokolwiek sie teraz nosi to z pewnością będzie to nudne i oklepane. Idź w tym co cie zachwyci właśnie. To tobie ma się podobać to co na siebie włożysz, bo kto się ma cieszyć z ubrania sukienki jak nie ty ? No przecież nie obcy ludzie. Ta sukienka którą chcesz kupić to wg mnie jest miła dla oka. Jeśli chodzi o teksty że pasuje do starej baby to nie wiem kto to pisze ale chyba jakaś 16 latka która ma faze na bycie odlotową. Stara baba będzie w tej sukience wyglądać jak stara baba, a młoda dziewczyna jak młoda dziewczyna. Proste Jedyne co by mnie tu zniechęcało to kupowanie ubrań przez internet. Coś co na zdjęciu wygląda fajnie na modelce to na tobie może już wyglądać w sposób który ci się może wcale nie spodobać. Wiem coś o tym. To jest dość częste dlatego tyle mam niewypałów w zakupach ubraniowych, których zwracanie to też potem same tylko problemy.

Gość gość
Bardziej na lato. Dla wysokich.

Sukienka mocca to bardzo piękny krój sukni z krótkim rękawem. W pasie wyposażona jest w kokardę, która nadaje jej klasy. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie.