Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alfred1

miłość, seks, życie...

Polecane posty

Gość Alfred1

Witam, związek z 6-letnim stażem, generalnie niby wszystko jest ok, ale od samego początku jest problem ze sferą intymną... niedawno usłyszałem, że w Naszym związku jest tak mało seksu, ponieważ dla mojej ukochanej, seks jest nudny i męczący, a mnie się wydawało, że jak już to robimy to jest ok... cóż zrobić?

Gość gość
a czego ty się spodziewasz po 6 latach związku? niestety każda kobieta taka jest po tylu latach, my inaczej podchodzimy do seksu i po tylu latach właściwie się zmuszamy żeby wam przykrości nie zrobić. smutne to ale niestety tez tak mam w kolejnym długoletnim związku.

Gość gość
wspolczuje. jesli ją kochasz to jestes w ciezkiej duupie. jsli nie, to uciekaj bo szkoda zycia

Gość gość
co ty gadasz kobieto? ja kocham sex ze swoim mężem, czekam z niecierpliwoscią na nasze wieczorne harce, sama tez często inicjuję, proponuje nowe elementy, uwielbiam go zaskakiwac. jesteśmy razem 12 lat, 8 lat po ślubie,

Gość Alferd1
kocham i coź zrobić...

Co zrobić? Zmienić coś w seksie. Usiądź ze swoją kobietą i pogadaj o tym, co jest nie tak i co sprawiłoby jej więcej przyjemności. Zadbaj o nią, porozpieszczaj, odciąż w domowych obowiązkach.

Gość Alfred1
jestem jej pierwszym partnerem, a ona w tym zakresie jest mocno zachowawcza... nie ma doświadczenia z nikim innym i chyba sam nie wie co by jej sprawiło przyjemność... chyba bardziej jakaś otoczka, względy psychiczne przed niż cokolwiek podczas, ale czemu nie to też można by pozmieniać