Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy sadzicie,ze facet mógł sie tym zrazic w seksie?

Polecane posty

Gość gość

Ze wczoraj nie wiem skąd, ale jak zaczelismy sie kochac to na początku troche krwawiłam? Wiec poszlismy do wanny i tam juz bylo ok, nawet juz nie bylo tej krwi i tam dokonczylismy, ale na poczatku sie jej troche pojawilo, to dorosy facet, ale sama nie wiem...mowil ,ze mu sie podobalo i fajnie bylo, ale moze klamie itd

Gość gość
up

Gość gość
up

Krwawiłaś? Jeśli robiliście to bez gumki itp wcześniej to być może było to krwawienie implantacyjne.. Hm sama nwm, ale raczej sie nie zraził

Gość gość
Raczej nie implantacyjne, to raczej krwawienie z nadżerki, ktora byla kiedys leczona, ale balam sie jej wypalic i przy wczesniejszym partnerze tez sie zdarzalo ,ze krwawila podczas stosunku, ale to rzadko, a przy nowym raczej sie to juz nie zdarzalo, az do wczoraj i triche mi bylo wstyd...

Gość gość
choc tej krwi tez nie bylo jakos bardzo duzo, ale potem poszlismy do wanny i jjuz jakos nie krwawilam nawet jak nie bylismy w wodzie, poprostu na poczatku troche krwi polecialo :O Kurcze, a myslalam, ze ta nadzerka ju bedzie spokoj...

Gość gość
Może lepiej idź do lekarza, zadbaj o swoje zdrowie, a nie dajesz jakiemuś obcemu gachowi w wannie. Miłej niedzieli, dbaj o siebie.

Gość gość
To nie byl obcy gach, znamy sie juz dluzszy czas... A zreszta seks z nim tez nie byl pierwszy raz tylko juz dziesiatki razy to robilismy, ale nie krwawiłam i myslałam, ze problem nadzerki został zażegnany, ale niestety wczoraj okazało sie ,ze nie :O Ale nie bolalo mnie ani nic tylko sie ta krew pojawila

Gość gość
Ale masz racje, do lekarza pojde, tylko sie martwie czy on sie mogl np zniechecic do mnie? Choc nie widać bylo zeby sie zniechecil, ale sama nie wiem... Mówil ,ze bylo fajnie tylko zbyt krotko, ale wanna ma takie swoje uroki ;) Tzn w sensie szybko skonczyl bo chyba nie chcial zebym potem jeszcze krwawila, a zazwyczaj nasz seks jest dlugi, tzn pieszczoty najpierw itd, wczoraj mnie piescic nie mogl wiec bylo krocej

Gość gość
Nie musisz wypalac nadzerki ale mozesz usunac ja laserowo w klinice, istnieje kilka metod usuwania nadzerki a laser jest skuteczny i najmniej inwazyjny. Ja mialam kiedys nadzerke i usunieto mi ja laserem wlasnie i mam spokoj od tamtej pory. Niektorzy lekarze twierdza ze wspolczesnie nadzerek sie nie usuwa a mi lekarka powiedziala ze najlepiej jest usunac.

Gość gość
No chyba trzeba bedzie ja usunac chocby laserowo :O niby leczylam ja jakimis glubulkami na gojecie ran i na jakis czas nie krwawila przy urazach, a wczoraj az sie zaskoczylam

Gość gość
up