Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezent na komunie dla siostrzenicy

Polecane posty

Gość gość
to ja z 20:38 ..dajemy dziewczynce 250 zł

Gość gość
Co to za aparat za 250 jeszcze z akcesoriami? :D:D jakiś z Chin za 100 a reszta to przesyłka? :D:D:D

Gość gość
Uważam, że prezentowanie pieniędzy dziecku jest bez sensu. Ja na swoją komunię dostałam wieże stereo, rower, złote kolczyki, pierścionek, zegarek, łańcuszek i aparat fotograficzny. To były rzeczy, które mi służyły, pamiętam do tej pory od kogo co dostałam, a biżuterię mam do dziś.

Gość gość
nie no, z tym lombardem to może rzeczywiscie przesadziłam, no ale kurde wkurzyłam sie na maksa, bo to sa prezenty dla dzieciaka a rodzice jak by nigdy nic, stwiedzili ze kasa na sale i bez dyskusji,

Gość gość
kupiliśmy ten aparat w media expert...kosztował 150 zł...działa do dzisiaj

Gość gość
gość dziś no tez mi sie tak wydaje, poza tym chciałabym dac tej dziewczynce cos co naprawde jej sie spodoba, tylko nie wiem co!

Gość gość
Może karta podarunkowa? za tą kwotę co chcesz dać, młoda sama wybierze co chce?

Gość gość
gość dziś - no wiesz, nie kupiłas lustrzanki za 5 koła wiec cię wyśmiali....

Gość gość
mam ich gdzieś...ważna ,że dziewczynka się bardzo cieszyła i stwierdziła,że to najlepszy prezent....od razu robiła zdjęcia,do dzisiaj pstryka fotki a minęło 4 lata więc taki najgorszy to chyba on nie był...nagrywał nawet filmiki

Gość gość
za takie grosze to ile pikseli? :D pewnie mniej niż tani smartfon :D

Gość gość
tez tak myślałam nad aparatem, zastanawiałam sie tez nad rolkami. bizuteria to raczej nie, moze zastanowie sie nad smartfonem

Gość gość
Jak czytam was idiotki to sie ciesze ze takich materialistycznych szumowin nie mam w rodzinie. DZIEKUJE CI LOSIE! Wiecie co dostalam na komunie w 2001 roku od rodzicow? Zegarek biedronke na lancuszku kupiona jeszcze wtedy u ruskich na bazarku. A za kase z komunii rower gorski. I jaka to byla radocha! A dzis? Bez iphona 6 to sie chrzesniakowi na oczy nie pokazuj. Moj chrzesniak dostal ode mnie na chrzest lancuszek z krzyzykiem. I proponowalam matce dziecka ze oplace sesje u fotografa oraz jakis fajny wypasiony album ale krecila nosem bo wolala kase wiec ostatecznie stanelo na samym lancuszku. Nie obrazila sie. Nie wim w jakiej biedzie wy sie wychowalyscie ze tylko cash, cash i cash sie dla was liczy.

Gość gość
To zamiast sesji, albumu "wypasionego" (ciekawe jaki to jest według Ciebie :D ) i łańcuszka, którego chłopiec nie nosi (pewnie napiszesz, że nosi i to naj prezent :D ) mogłaś kupić chłopakowi rower albo rolki porządne..

Gość gość
Dziwne jakbyś w 2001 roku dostała smarfona czy tablet jak jeszcze ich nie produkowali :D:D:D:D:D

Gość telimenkaww
Moim zdaniem dziecko w tym wieku ucieszy się i z takiego smartfona, jak te od Manta http://tech.wp.pl/kat,1009793,title,Manta-MS4001-tani-smartfon-dla-dzieciakow,wid,16836779,wiadomosc.html?ticaid=11673d - poczytaj opinie o manta-nie najgorsze. Cenowo rozsądnie, wygląd i funkcjonalność ok.

Gość gość
Ja dam 500 zl.i nie obchodzi mnie co kto zrobi z tymi pieniedzmi.To nie moja sprawa.Ważne że dałam.

Gość gość
do elfka - rzeczywiście świetny pomysł na prezent-kolejny klamot-kurzołap, juz wolałbym zaprosić dziecko na lody i inne przyjemności za te 100 zł.....

Gość gość
Dla siostrzenicy można kupić kubki z nadrukiem. Na stronie www.vitaminum.pl jest masę ciekawych wzorów. Jeżeli masz duże pieniądze do wydania to możesz kupić cały zestaw kubków. Polecam kategorie retro. Kubki są najwyższej jakości ceramiki a nadruki są duże i ostre. Na pewno się nie zawiedziesz.

Gość gość
Ja na komunie swojej malej dam oczyiście kasę i coś co wydaje mi bardzo pomoże w zrozumieniu religii....jestem zszokowana ze dzieciaki nie wiedzą nic co i jak było.... znalazłam super książkę w ksiegarni interetowej Bernardiniu która opisuję w sposób zrozumiały historie biblijne.

Gość rita31
Pierwsza komunia to już powoli czas na pierwszego smartfona Ja bym siostrzenicy kupiła coś w sam raz na początek, jakiś prosty, funkcjonalny sprzęt bez zbędnych bajerów. Żeby sprzęt był nowy i ubezpieczony wzięłabym go w salonie operatora, najlepiej tam gdzie mam swoje numery telefonów czyli w TMobile. Mają fajny zwyczaj niedodawania zbyt wielu zwyżek do abonamentu, więc jego wielkość zawsze jest podobna – bez niespodzianki w postaci kilkudziesięciu złotych więcej do zapłacenia - co bywa u konkurencji.

Gość gość
Można pomyśleć o aparacie fotograficznym, a następnie, jak już będzie posiadała wiele ciekawych zdjęć, wybrać jakieś i dodać na www.utalentowani.pl :)

Gość AstaLawista
Hmmm myślę, że aparat to ciekawy pomysł :) ważne jest rozwijanie pasji u dziecka ;) zastanawiam się tylko gdzie i jak kupić.... pierwsza myśl to, żeby online i tu: http://digital24.pl/ :) mają spory wybór.

Czterolistne koniczynka przynosi szczęście. To prawda znana nie od dziś. Myślę, że złota zawieszka na bransoletkę właśnie w takim kształcie to świetny pomysł na prezent. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl .

Szukasz eleganckich i wytwornych kolczyków? Koniecznie musisz kupić małe srebrne z piękną różową perełką. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam gorąco dokonać zakupów.

Gość gość
My się składamy na dobry sprzęt grający dla siostrzenicy, bo jest melomanką i szkoda kupować jakieś prezenty na siłę, lepiej kupić to o czym marzy a złożyć się w kilka osób. Tu http://www.audioswiat.pl/ nam dobrze doradzili co kupić za sumę która dysponowaliśmy, myślę, że będzie bardzo zadowolona.