Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie moge znalezc dobrej pomocy domowej!

Polecane posty

Gość gość

Trace nadzieje, ze znajde jakas rzetelna, odpowiedzialna i uczciwa pania do pomocy. Szukam kogos dorywczo, np studentke albo rencistke, albo niepracujaca mame, ktora chce sobie dorobic 2 razy w tyg po kilka godzin. Place 10 zl za godzine, i nie wymagam cudow - w ciagu dnia jestem bardzo zajeta (prowadze wlasna dzialalnosc), wiec potrzebuje kogos zeby troche posprzatal (np 1 raz w tyg gruntownie lazienke, a za drugim razem dokladnie podlogi czy okna, po troche). Poza tym zabawic i przypilnowac dzieci (niespelna roczne blizniaki), wyjsc z nimi na podworko na hustawke, czy zrobic zakupy. W sumie jakies 10 godzin tygodniowo, czyli ok 400 zl miesiecznie. Ja bede w domu, pod bokiem, tyle ze zajeta swoimi sprawami. Cholernie ciezko kogos znalezc, nawet z polecenia. Wydaje mi sie ze malo kto korzysta z takiej pomocy i nikt nikogo nie zna. Gdzie mozna szukac?

Gość gość
dobra pomoc domowa za 10 zł/godz to trochę mało....

Gość gość
troche moze i malo, ale wez pod uwage, ze nie zostawiam jej samej w domu - bede pod reka zeby pomoc, doradzic itp. poza tym nie wymagam samodzielnej opieki nad dziecmi, tylko wsparcie, zorganizowanie jakiejs zabawy. w sumie zerowa odpowiedzialnosc, bo ja bede na kazde zawolanie, tylko potrzebuje troche spokoju i skupienia. a dom mam generalnie zadbany i bardzo czysty, wiec to sprzatanie to np jakies posprzatanie lazienki dokladniejsze czasem, czy umycie kilku okien, czy zalatwienie jakichs sprawunkow. zalezy mi na kims dyspozycyjnym.

Gość gość
A jakie miasto? Chętnie bym dorobiła?

Gość gość
ale wez pod uwage, ze nie zostawiam jej samej w domu - bede pod reka zeby pomoc, doradzic itp. xx nadal mnie to nie przekonuje, ze stawka jest odpowiednia. Pomożesz umyć okna jak Cie poprosi? ;)

Gość gość
To sama zabierz d**e do roboty. Nie ty pierwsza i ostatnia masz dzieci i pracujesz. Ja mam dwójkę własną firmę i ogarniam temat miernoto

Gość gość
Ja bym chetnie Ci pomogla, jestem mama o szukam jakiejkolwiek pracy dorywczej

Gość gość
Opiekunka i sprzataczka w 1 ? Za 10 zl ?? Sama idz za taka stawke haruj u obcych !! A jak masz zamiar pomoc ?? Doradzic ktore okno ma umyc najpierw ? Haha

Gość gość
to ze jestes w domu i patrzysz na rece to tylko na minus. Chcialabys wykonywac takie nedzne zajecia pod okiem "Pani " ?

Rany kobieto ale jesteś niezaradna życiowo fajtłapa , przecież kobiety normalnie pracują , zajmują się dziećmi i domem , sprzątają gotują piorą itp. i nie robią z tego problemu , nie potrzebują pomocy domowej

Gość gość
Agatka wszyscy wiedzą, jak tam z Twoją głową więc się nie udzielaj!!! Co do autorki tematu to chyba przesadzasz. Zabawa z bliźniakami i jeszcze sprzątanie za 10 pln/h to za mało. Spróbuj 15 pln/h i zobaczysz wtedy jaki odzew. Nie można mieć dobrej pomocy za nędzną kasę

Gość gość
sorry kobieto ale bliżniaki w dodatku roczne to trzeba mieć oczy dookoła głowy i tylko na nie cały czas patrzeć a ty jeszcze chcesz żeby sprzątać w tym czasie ? Osobno najmuj do opieki osobno do sprzątania bo to co ty chcesz to to jakieś wariactwo