Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ravela

jego podle kolezanki...

Polecane posty

Gość Ravela

Hej dziewczyny. Od paru lat szarpie sie z pewnym chlopakiem. Nieraz próbowaliśmy byc ze sobą w związku niestety zawsze konczylo sie na szybkim zerwaniu z jego strony... Niestety, zawsze szukam czegos innego, chcial poszaleć z innymi. I zawsze miał mnóstwo " koleżanek" jedna z nich wiecznie mi dogadywala, ponizala, nie znosila mnie bo bylam "rywalka" jej siostry. Ona mnie obrazala a on nie reagował albo wręcz stawał po jej stronie!. Minal jakis czas. Ostatnio odezwał sie znowu. Ze tęskni, ze zrozumiał ze jestem ta jedyna i w tym roku zdobędzie mnie na amen. No ale niestety. Znowu pojawila sie kolezanka :) zaczela mnie obrażać, jawnie okreslila to tak ze uprzykrzy mi życie dopóki on nie wywali mnie ze znajomych:). Postanowiłam postawić ultimatum. Albo koleś zamyka znajomość z dziewczyna ktora traktuje mnie jak śmiecia lub przynajmniej jasno daje jej do zrozumienia ze nie życzy sobie takich uwag w moim kierunku albo ja sie z tego wszystkiego wycofuje, bo nie potrzebuje kogos kto nie jest dla mnie wsparciem. Stwierdził ze przesadzam, ze lubi nas OBIE TAK SAMO I NIE ZAMIERZA Z ZADNEJ REZYGNOWAC DLA DRUGIEJ :-obylam w szoku. Bo skoro pierdzielil mi dwa dni temu ze chce się przy mnie zestarzeć to jak moze powiedzieć ze to jest nasz konflikt i to my dwie mamy to załatwić a on nic nie zamierza z pyskata kolezanka zrobić? Dziewczyny, krótka piłka. Kopnąć " wielce bezstronnego" kandydata na faceta czy to ja zwariowalam i musze znosic chamstwo jego koleżanki?:D

Gość Ravela
Dodam, ze spotyka sie tez od czasu z byla ktora nazywala mnie jego k***wka. Czy uważacie, ze facet jest czegokolwiek wart jesli nie potrafi byc lojalny wobec kogoś kto jest dla niego ważny? Jesli nie potrafi zrezygnować z koleżanek które mówią o mnie takie rzeczy? Zawsze wydawało mi sie ze jesli ludzie się kochają, stoją po swojej stronie choćby nie wiem co i staja w obronie ukochanej...

Gość gość
Facet dla mnie byłby skreślony. A Ty odpowiedź sobie,czy jesteś desperatka,która kolejny raz próbuje z niczego wartym facetem mając za rywalke znajoma i czy się na to godzi czy wartościowa kobieta znajaca swoją wartosc

Gość Ravela
Mysle ze go sobie raz na zawsze odpuszczę bo szukam w facecie oparcia i poczucia bezpieczeństwa a nie tego żebym ze swoimi problemami została sama bo przeciez jego chamskie koleżanki to mój próbkę a nie jego. Pamięta jak kiedys zaproponował żebym zablokowala ta kolezanke- to wtedy nie bede widziała co o mnie pisze. No blagam. Nie wiem tylko czy tak bardzo on mnie próbuje oszukiwać a tak naprawde nie jestem nikim ważnym czy po prostu cos tam dla niego znacze ale nie aż tak zeby kogoś dla mnie poswiecic:) Tak czy inaczej wychodzi slabo. Czekam na opinie w stylu" nie możesz mu zabronić kontaktów z kolezanka":)

Gość Ravela
Malo tego. Kiedys ta siksa powiedziała żebym uważala na siebie bo ma sporo kolegów. Bo powiedziałam ze zachowuje sie jak idiotka. Wiecie co on na to? " spokojnie ona tak tylko mowi ale nic ci nie zrobi". I myślał Wacek ze temat zakończony! No kur*a mac. Przeciez za takie teksty powinna natychmiast zostac wypieprzona z jego zycia, a tu taka reakcja. Szok. I gdyby cos ich laczylo to jeszcze. Ale ona ma narzeczonego a po prostu mnie nie lubi, bo kiedys wybrał mnie a nie swoja siostrę.

Gość gość
Weź się w to nie pakuj. Po co Ci on? Nie znaczysz dla niego nic, nie widzisz tego? Chce, niech się ciąga ze swoimi beznadziejnymi koleżankami. Bądź nad to, odpuść sobie znajomość z nim.

Gość Ravela
Podziękowałam frajerowi. Myślałam najpierw ze mu przetlumacze a on? Powiedzial że nie stanie po żadnej stronie i nie jestesmy razem zeby mnie miał bronić. Wiec zrobiłam mu wykład o zdobywaniu kobiety po czym pozegnalam sie. Wiecie jak zareagował? "no jak chcesz." to sie koleś przejal...widac od razu ze widział we mnie przyszła żonę :D

Gość gość
No i dobrze, nie ma co się użerać ani z nim, ani jego świtą.