Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mama znalazła mój pamietnik

Polecane posty

Gość gość

Witam mam 18 lat od roku spotykam się z chłopakiem to jest mój pierwszy poważny związek i kocham go ponad wszystko, prowadziłam pamiętnik i miałam w nim wszystko opisane również to że od jakiegoś czasu współżyje z tym chłopakiem i w tym pamiętniku miałam to dość dokładnie wszystko opisane. Od kiedy mama go przeczytała zabroniła mi się spotykać z chłopakiem, wychodzić z domu na dłużej niż 15 min ani nikogo nie mogę przeprowadzać do domu. Szantażuje mnie ze jak zobaczy mnie z tym chłopakiem to że powie o wszystkim ojcu. Wykrzyczala mi wczoraj ze mnie nienawidzi i że jestem d****** że z jej domu robię burdel. Powiedziała nawet ze jak ocen w szkole nie poprawie to że mnie wyrzuci z domu. Nie wiem co mam robić aby siedzę od dwóch dni i płacze. Nie chce zrywać ze swoim chłopakiem bo jest on dla mnie całym światem i boję się że on nie wytrzyma tego że się nie możemy spotykać i znajdzie sobie inna. Co ja mam zrobić?

Gość gość
Poprawiaj oceny.

Gość gość
Nie mam złych ocen a nawet jak je poprawię bardziej to nie sprawi że pozwoli mi się z nim spotykać