Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka jest teraz norma kiedy dziewczyny tracą dziewictwo?

Polecane posty

Gość gość

W moich czasach to było 25-30, ale ja mam juz 50 lat, a teraz jak to wygląda?

Gość gość
Kobieto w twoich czasach też wcześnie to robili tylko się nikt nie chce przyznać. Moja babcia 18 za mąż wyszła i mamę moja urodziła już. Kiedyś było wczesne za mąż pójście. A mamy koleżanki w wieku 17 lat to robiły ale w ciążę nie zaszły. Ja jestem dziewica jeszcze i będę do ślubu bo jestem wiezaca katoloczka i cała moja rodzina. Mam 26 lat.

Gość gość
A moje koleżanki z liceum niektóre miały 16. Myślę że bym ją też to zrobiła wcześnie gdybym nie miała wychowania katolickiego. Ale niektórym dziewczynom i chłopcom nawet wychowanie katolickie nic nie dało.

Gość gość
Mama z babcia i ja zawsze lubilismy pismo" Milujcie się " które czytałam i to jest pismo też dla młodzieży katolickie tam są tematy dla dziewczyn chłopców czemu warto zachować cnotę do Ślubu i one mnie przekonało. Polecam również tobie je czytać to wspaniałe pismo katolickie. Lepsze niż radio Maryja i kazania w kościele. Bo ksiądz dla młodzieży kazań nie robi które by je umoralnily. Polecam ci te wspaniałe pismo. Są tam różne ważne tematy dla wszystkich ludzi.

Gość gość
Powiem szczerze ze coraz mniej Jestem rocznik 94 i jeszcze z 8 lat temu to było 15 lat , teraz już podobno probuja w podstawówce , patologia :o

Gość gość
Jakiej podstawówce nie raczej. Kiedyś za mąż dziewczyny również 16 17 lat wychodziły i chłopcy ale trochę starsi byli i co i zaraz w ciazevzachidzuly do 20 już miały nawet 2, 3 dzieci. A potem nawet i 6 10 moja ciocia ma 10 już dorosłych. Kiedyś kto tam antykoncepcji używał a zwłaszcza na wsi

Gość gość
To tv media brukowce są winne. Dzieci oglądają filmy wulgarne np komedię kryminały gdzie są sceny seksu takie niby niewinne. Teledyski w tv wulgarne i tańce seksualne. I taki przykład dostają. Nawet reklamy mają podtekst seksualny na który reagują najbardziej chłopcy.

Gość gość
Teraz w przedszkolu w podstawówce to było w 2011roku niedługo pierwszy sex będzie w żłobkach

Gość gość
Albo w łonie matki w przypadku bliźniaków np.