Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Mleko Bebilon Pepti 1

Polecane posty

Gość gość

Witam, liczę na Waszą pomoc... Od końca grudnia karmię mm, początkowo był Enfamil, ale lekarz zasugerował zmianę właśnie na Bebilon Pepit ze względu na bardzo duże prawdopodobieństwo alergii na mleko (podejrzenia AZS odkąd skończył 1,5 miesiąca, nawracające problemy skórne, moja dieta hypoalergiczna jeszcze podczas karmienia piersią). Stwierdziłam że nie mam nic do stracenia i w piątek po południu zaczęliśmy dawać Bebilon. Moje pytanie dotyczy tego, kiedy może być widoczna poprawa, jeśli to uczulenie na białka mleka? Jeszcze jedno pytanie: mały skończył 5 miesięcy, wg rozpiski na puszce powinien dostawać mleko 4 razy dziennie rozrobione w 210 ml wody, dajemy mu 5 razy dziennie rozrobione w 180 ml wody, bo tak je odkąd przeszedł na mm i wydaje mi się, że chyba lepiej dać o jedną miarkę mleka i porcjė wody mniej a częściej, niż tylko 4 większe porcje? Dziecko by mi siė zapłakało, bo je mniej wiėcej o 4-5 rano, później koło 8-9, 12-13, 16 i wieczorem przed spaniem po 19. Czy trzymacie się sztywno tych rozpisek?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować