Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety po 40 są niewidzialne

Polecane posty

Gość gość
Oo, iftar, to ile masz ponad 40+?

Gość gość
Moze udaja duchy

Gość gość
A facet może widzialny, nie żartujcie. Widzialny byłem max do wieku 38, mówie o interenecie. Na żywo, jestem i byłem niewidzialny

Gość gość
38 to juz czesto ipmotent, a tu ryczaca 40 Iwe trzeba dodatkowo przeleciec

Gość gość
Mnie większość 40-tek brzydzi, po prostu wyglądają starzej niż ja o jakieś 8-10 lat.

Gość gość
Jasne starzej o 8-10 lat. Bez przesady. Ja mam 32 lata i mam kolegów w tym samym wieku i już widać po nich te zmiany, zmarszczki, bruzdy, siwe włosy, łysinka, brzuszek. Panowie po 40 też już nie są tak atrakcyjni i tez wyglądają poważnie więc nie przesadzaj, że twoje rówieśniczki wyglądają starzej od ciebie o dekadę. Pitu pitu

Gość gość
te dywagacja sa naprawde bez sensu... atrakcyjnych mezczyzn w weku 25 i starszych, co moga sobie przebierac jest o wiele mniej niz atrakcyjnych kobiet i tyle... no nieciekawe twarze sa po prostu. Za to szczupla kobieta o regularnych rysach bedzie atrakcyjna czy to w wieku 25 czy tez 45. Moja mame podrywały na ulicy chłystki 20 letnie :P zaraz napisze ktos, ze starsze to tylko do seksu. No ok, moze tak byc dla niektorych. No ale z kims malo atrakcyjnym to tylko z wyrachowania do lozka isc, nie ma w tym autentycznej checi ze strony materialistek :P

Gość gość
No właśnie ja mam 41 a wygląd na 32, nie powiedziałem że wszystkie ale te co widze po portalach to starzej ode mnie, aż się bym przy nich czuł nieswojo gdybyśmy się spotkali. U mnie nie ma żadnych objawów typu brzuch piwsko, ja nei piję, wiem, że prawdopodobnie picie jego postarza skórę, takich o których mówisz. Dlatego kto sie dowie ile mam lat wywala oczy albo gada coś o tym czym sie konserwuję, nikomu nic nie mówię ile, uważają mnie za 30 latka i niech tak będzie.

Gość gość
[23:17 Chętnie dam się obejrzeć na żywo zdjęć nie wysyłam

Gość gość
Wlamywacze nie maja tu wstepu, precz

Gość gość
Myslal by kto facet na stanowisku, a tu recydywista

Gość gość
za dużo ktoś tu myśli oj za dużo, wygląd zewnętrzny to nie recydywista, widzę, że kobiety myślą o jednym

Gość gość
One już są martwe dla facetów :D

Gość gość
Za to szczupla kobieta o regularnych rysach bedzie atrakcyjna czy to w wieku 25 czy tez 45. x sory, ale sie mało znasz. w pewnym wieku sie te rysy zaburzaja, i b czesto własnie nie- bycie za szczupłym ratuje. Znam mase b szczupłych 40 , które na twarzy wyglądaja wrecz tragicznie. Tłuszcz moze b mocno wypełnic twarz i sprawic w pewnym wieku, ze wygląda się młodziej. Przytyłam 4 kilo i widze po sobie,.. aktorka która gra główna role we filmie Pułapka, b szczupła, a twarz stara. Czesto tez rysy sie moga b nieładnie wykrzywic

Gość gość
twarz jedno, mniej lub bardziej wyrazna "indycza" szyja, zylaste dlonie i palce - ty wszystko wychodzi i operacje ani kremy po prostu niewiele tu w pewnym wieku zdzialaja. taka jest natura, mozecie probowac ja oszukiwac, ale nie da jej sie zmienic. baby szczegolnie prochnieja, caly tluszcz do tej pory sprawiajacy, ze mialo sie kobiece ksztalty jest coraz bardziej podatny na wplyw grawitacji. a ze tkanka tluszczowa odklada sie roznie dla samic i dla samcow latwiej samcom poprzez cwiczenia utrzymac jako taka figure. no ale to trzeba o siebie ZADBAC, malo komu sie w pewnym wieku chce, ale zdarzaja sie wyjatki.

Gość gość
Precz niezrownowazonym zboczencom, dozony kusfa dziecko ci placze

Gość gość
Stary dziadu 41666

Gość gość
Stara, otyla wiesniara zazdroszczaca wszystkiego chorobliwie

Gość gość
Stara 41 to ruina w twoim przypadku

Gość gość
Co za niewyzyte towarzystwo wzajemnej.........lysy I indorka, oboje niewidoczni, az po oczach razi

Gość gość
Jakie stanowisko moze miec pisarczyk na kafeterii, to jest wypaczony dziadu, co ma zone o regularnych rysach twarzy a musi ,,krzywa" I sflaczala 40 wredna z natury obracac. Do dziecka, indykow do obory. Szalu nie ma

Gość gość
Było wiele tematów o kobietach 40 letnich, ale zostały skasowane ciekawe czemu... ;)

Gość gość
Kafeteria odor nie do wytrzymania, gnoj to gnoj, kogos ,,zawiodl swiat"? Nie wszyscy chca byc smierdzacym gnojem, ktory trzeba bedzie spalic

Gość gość
To pas sie dalej az cie nadcisnienie I miazdzyca powali

Gość gość
Co wy macie do tych 40latków obu płci? Trzeba umieć zaakceptować wiek i zachodzące zmiany. Dbać o siebie, zachowywać optymalną wagę, bo faktycznie po 40 zbyt chuda kobieta wygląda gorzej, nie pić, nie palić, zbilansować dietę itp. Poprawiać się chirurgicznie ani nawet ostrzykiwać nie mam zamiaru. Nie macie większych zmartwień?

Gość gość
Przed malzonkiem trzeba udawac niewidzialnych

Gość gość
Ale Kicha spac nie moze

Gość gość
Hm? Wstrzyknij se cos przeciw nimfomanii, bo cie zzarla

Gość gość
Tylko kusfa niech ta d....przestani ci rosnac I wredny r.....puchnac

Gość gość
Ale Jazz Iftar