Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Barbara Santana

BOG NIE ISTNIEJE W WYMIARZE RZECZYWISTOSCI

Polecane posty

Gość gość
Żal mi cb martyna 33 ta ksiażka jest gowno warta taka sama sciema co harry potter, bardziej wieże w zombie niż w jakiegos magika. Łykacie tąścieme bo poprostu boicie sie, wieżycie, że jezusek wysłucha waszych modlitw i pujdziecie do nieba, a tak naprawde idziecie do piachu i tyle koniec historii, rozkładacie sie, robale was zrzeraja i zostaja z was kości, taka jest prawda. A ludzie zabijają sie za takie pierdoły

Gość gość
Istnieje Maryja , która pragnie aby jej Niepokalane Serce było przez wszystkich poznane i kochane. Codziennie Maryja czeka na kilka twoich słów , na twoje czułe pozdrowienie i spojrzenie na jej wizerunek. Maryja jest matką miłości.

Zgadzam sie w 100% Barbaro jesteś oświecona osoba.w prawdziwym wymiarze rzeczywistości nikt nie pomyślałby o Bogu. jest nam zbyt dobrze, dziwne, tam Bóg nie istnieje ( w raju).!!!!! Barbara wie jak rzeczy sie maja na prawdę!!!!!!!!! jedyna taka osoba

To jest zboczona iluzja ego i to jest prawda absolutna ten kto sie nie zgadza z tym twierdzeniem .nigdy za zazycia nie zbliżył się do BrahmanYoti.

martyna 33 Tak Bóg istnieje ale w raju dla nas nie istnieje taki paradoks.

Ta Barbara głosi prawde, jedyna osoba jakam ialem okazje czytać, jej slowa sa prawda :)

Szacunek dla Barbary choc wiekszosc z Was uważa ja za chora jednak ona wie. Czcijcie ja jak Budde oświeconego bo ona wlasnie taka jest.

BOG NIE ISTNIEJE W WYMIARZE RZECZYWISTOSCI Barbara Santana 2016.02.09 To jest zboczona iluzja ego. vivat oświeconym!!!!

Gość gość
Wymiar rzeczywistosci jest jedynie biologia i procesami chemicznymi w naszym mozgu, niestety :-)

Gość gość
Jestem za tym kimś pod tą (martyną) bog nie istnieje, istnieć może coś poza nasza planetą, ale to nie jest bog. I tak jak ten ktoś napisał umierasz i idziesz do piachu. Ja nie myśle o tym kiedy umre i co sie ze mną stanie po śmierci, żyje teraz a reszta mnie nie obchodzi.