Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zmusić się do miłości w związku bez miłości, czy ktoś próbował

Polecane posty

Gość gość

i czy komuś się udało ? Różnie się życie układa, nie zawsze jest się w związku z kimś z miłości - czasem okoliczności życiowe tak się układają, że jesteśmy z kimś, ale bez miłości. Niekoniecznie dla pieniędzy, ale chociażby dlatego, że razem łatwiej, żeby nie być samemu. Czy komuś udało się pokochać partnera w takim związku po latach ? Jak próbować zaklinać miłość ?

Nie byłabym w stanie żyć z kimś dla wygody. Raz spróbowałam, bo uznałam, że finansowo nam będzie łatwiej we dwoje niż mnie samej, był moim chłopakiem, więc coś tam nas łączyło. Wytrzymałam miesiąc i kazałam mu się wyprowadzić. To jest koszmar i tyle.

Gość gość
w XIX wieku jeśli kasa się zgadzała to była norma

Gość gość
w związku musi być przynajmniej jedno z 3: - miłość - seks - kasa w dobrym związku przynajmniej 2 z tych 3.

Gość gość
Dzisiaj tez jest. Studentki obciagaja sponsorom za utrzymanie. Wszystkie kochaja:D:D

Gość gość
Po co?

Gość gość
W XIX wieku to była kwestia dziedziczenia, przedłużenia rodu, kojarzenia ludzi z tych samych warstw społecznych. Nie, na dłuższą metę nie dla mnie. Jakąś iskrą , chemia musiałaby być, bo tak , to jak dwoje sublokatorów w jednym mieszkaniu. A jak któreś z nich zakocha się w kimś innym? Rozwód? Straszne.

Gość gość
W XIX wieku to była kwestia dziedziczenia, przedłużenia rodu, kojarzenia ludzi z tych samych warstw społecznych. Nie, na dłuższą metę nie dla mnie. Jakąś iskrą , chemia musiałaby być, bo tak , to jak dwoje sublokatorów w jednym mieszkaniu. A jak któreś z nich zakocha się w kimś innym? Rozwód? Straszne.

Gość gość
nie zmusisz sie.

Gość gość
Byłam w takim związku ...i jeszcze wzięliśmy ślub ... A teraz czekam na rozwód .. nie warto

Gość gość
jak nie czuje sie od razu ze to milosc, to nic z tego...po co sie zmuszac

Gość gość
tez tak miałam na samym początku. Jednak mój chłopak wiedział jaka jest sytuacja i powiedział,ze bedzie czekał aż moje serce go zapragnie i stało sie :) dzięki jego staraniom pokochałam go za to jaki jest,choc zupelnie nie w moim typie fizucznie i z chsrakteru

Gość gość
Gosc 01:04 to pewnie jakis desperat normalny chłopak by nie czekał ale by kopnal w tyłek taką dziewczynę chyba na twojej kasie mu zależy.

Gość gość84
Nie ma czegoś takiego.

Gość gość
Tak sie nie da .Ja wytrzymałam rok i teraz bardzo żałuje.Straciłam ważną dla siebie osobę. Szkoda cennego czasu.

Gość gość
Związek bez miłośći , fascynacji na dłuższą mete jest g****o wart Teraz są inne czasy. Ile Wy macie lat ze sie pakujecie w takie związki. Ja mam 38 i w życiu coś takiego choćby całe zycie solo,