Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćnie

Nic i nic ...

Polecane posty

Gość gośćnie

Dziewczyny !! Ostatnią @ miałam 13.01 (cykle mam 28 dniowe) ostatni raz z mężem kochaliśmy się 24 i 26 lutego bez zabezpieczeń. Następna @ 8.02. Od 1.02 mam dziwne bóle raz z lewej (częściej) raz z prawej (rzadziej) brzucha (pod brzusza) i uczucie jak by mi miednica ,,pracowała'' coś tak jak przed @ tylko,że nigdy tego nie miałam .... Do tego 04.02 pojawilo sie lekkie plamienie 3-4 plamki jak w pierwszy dzien okresu. Od 6.02 jestem lekko przeziębiona. Pierwszy test 6.02 nic Drugi 10.02 nic Ktoś coś pomoże? Buziaki :*

Gość gość
Ja nie mialam okresu.testy robiłam przez tydzień i ciagle były negatywne a ja się jakoś inaczej czułam aż mąż mnie uznał za wariatke twierdząc iż od robienia testów w ciążę nie zajde o żebym dala spokoj. Tak. Bardzo chciałam widzieć druga kreskę ze oczami wyobraźni ja widziałam. Aż w końcu 7 dnia ujrzałam różowa kreche i co do przeczuc miałam racje. Teraz jestem w 22 tygodniu ciąży. Maz mi do tej pory honor zwraca :)

Gość gośćnie
Tylko ze nic mnie nie boli ... Nie czuje sie jakos inaczej nic ...

Gość gość
No ty to wiesz najlepiej jak sie czujesz. Ja opisałam tylko swój przypadek

Gość gość
Poznaję po piśmie, że niedawno zakładałaś temat. W czym mamy pomóc? Zrób testy bhcg - jeżeli podejrzewasz, że mozesz być w ciąży, a testy wychodzą negatywnie.

Gość gośćnie
Oczywiscie dziekuje ze napisalas ;-) Szybkiego rozwiazania zycze :*