Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bistro lub restauracja Kielce

Polecane posty

Gość gość

Witam w ostatnim czasie byliśmy z mężem w bistrze www.niegotujwdomu.pl i jedzenie nas zachwyciło - świeże, urozmaicone potrawy w niewielkich cenach. Macie może jakieś inne miejsca, które byście nam polecili?

Gość gość
Bardzo dobrą wegetariańską pizzę zamówiłam parę dni temu z Maxipizza ( www.maxipizza.pl/kielce,produkty ). Nie wiem ile dokładnie czekałam na dostawę, ale chyba nie więcej niż 20 minut, bo kurier dojechał mega szybko, aż byłam w lekkim szoku i myślałam, że to pomyłka.

Gość gość
Pozytywnie mnie zaskoczyła pizzeria Maxipizza – maxipizza.pl/kielce,produkty. Dostarczyli jedzenie tak szybko, że w sumie mnie w domu nie było, wyszedłem do sklepu, bo nie sądziłem, że można faktycznie pizzę o tej konkretnej porze dowieźć w mniej niż 30 minut. Im się jakimś cudem to udaje. Polecam jak ktoś chce szybko i smacznie zjeść. Pizza na grubym cieście jest optymalna moim zdaniem.

Gość gość
Ostatnio to się przekonałem do pizzerii Maxipizza przy ul Słonecznej. Czasami jestem na miejscu, czasami zamówię z dowozem. Co do dostawy jedzenia to stosują jakieś rzeczywiście dobre torby termiczne, bo jedzenie jest wręcz gorące jak odbieram. Zazwyczaj jak się zamawia pizzę z dowozem to ona dociera już mocno schłodzona. Tutaj nie ma z tym problemu.

Gość gość
Dobrą pizzę robią w Maxipizza, najchętniej biorę u nich Wiejską z kiełbachą i ogórkiem – mniam! Można zamawiać też na wynos z dowozem. Mi najwygodniej jest przez ich stronkę www.maxipizza.pl/kielce ,produkty. Obsługa miła, nigdy jeszcze nie miałem problemu przy płatności żeby kurier nie miał wydać itp.

Gość gość
W tej chwili jeśli chodzi o Kielce to mi się najbardziej opłaca zamawiać pizzę od Maxipizza. Na stronie www.maxipizza.pl/kielce,produkty jest link do zamówień online i telefon. Na następne zamówienie od razu naliczają 10 procent rabatu i też te zwykłe, stałe ceny bez zniżki nie są jakieś wygórowane. Za pizzę 30 cm koło 20 zł, a można się nią faktycznie najeść po same uszy.

Gość gość
Może przedzwoń, albo przejdź się do Maxipizza- www.maxipizza.pl/kielce,produkty . Raz u nich jadłem i na pewno jeszcze wrócę. Mam też w planie zamówić w tym tygodniu pizzę z dowozem, bo ponoć robią wyjątkowo szybko i co ważniejsze, nie doliczają sobie ekstra za transport. Mają dużo promocji, rabat 10 procent na kolejne zamówienie i inne.

Gość gość
Jeśli chodzi o pizzerie w CK które potrafią zrobić dowóz tak żeby nie było liptona, to polecam Maxi pizza, na stronie maxipizza.pl/kielce,produkty można składać zamówienia, szybko to idzie, mi osobiście dużo łatwiej jest online niż przez telefon, mam całe menu przed sobą, na spokojnie mogę sobie wybrać co mi pasuje.

Gość ellinea
Może poszukaj na Pizza Portal? Ja, będąc w Poznaniu, zwykle zamawiam sobie od nich jedzenie z dostawą poznań, mają naprawdę spory wybór restauracji, które naprawdę są dobre.

Gość gość
Jeśli już muszę zamówić jedzenie do domu – czego osobiście nie lubię, wolę sam zrobić – to dzwonię do Maxi Pizza na Słoneczną – pieką dobry placek i długo nie wiozą pizzy. Tel do nich jest na maxipizza.pl/kielce,produkty.

Gość rclens
Zdecydowanie najlepiej wejść na Pizza Portal - tam masz listę wszystkich najważniejszych knajpek. Ja często szukam sobie czegoś jak np jedzenie z dostawą białystok więc kieleckie też powinno być.

Gość gość
Ja często chodzę na lasagne czy pizze do Maxipizza polecam bo na prawdę warto

Gość miki8999

Jeśli już muszę zamówić jedzenie do domu – czego osobiście nie lubię, wolę sam zrobić – to dzwonię do Maxi Pizza na Słoneczną – pieką dobry placek i długo nie wiozą pizzy. Tel do nich jest na maxipizza.pl/kielce,produkty.

Gość ccac

W Kielcach od jakiegoś czasu zamawiam głównie od Maxipizza. Bardzo dobre ciasto, ponoć robią je na bieżąco, na świeżo, nie stoi iluś dni i to się czuje w smaku. Poza tym dobra obsługa, mają swoją aplikację na telefon, zamawianie jest szybkie, proste płatności, dużo rabatów.

Gość gość

Duże rabaty dają w Maxipizza na Słonecznej. Za drugą pizzę ostatnio musieliśmy zapłacić tylko 40 procent ceny także kosztowała kilkanaście złotych. Sama pizza bardzo dobra, z jednej strony świeże ciasto, idealnie wyrośnięte, z drugiej prawdziwa szynka, prawdziwy ser a nie jakiś wyrób seropodobny.

Gość majka
Dnia 18.04.2019 o 12:32, Gość gość napisał:

Duże rabaty dają w Maxipizza na Słonecznej. Za drugą pizzę ostatnio musieliśmy zapłacić tylko 40 procent ceny także kosztowała kilkanaście złotych. Sama pizza bardzo dobra, z jednej strony świeże ciasto, idealnie wyrośnięte, z drugiej prawdziwa szynka, prawdziwy ser a nie jakiś wyrób seropodobny.

rowniez polecam Maxipizza