Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmarwiona Alicja

Obwisłe piersi wasza opinia

Polecane posty

Gość Zmarwiona Alicja

Witam! Jestem 19-letnią dziewczyną wkraczającą w życie erotyczne. Od jakiegoś czasu planujemy z chłopakiem rozpoczęcie współżycia. Martwi mnie tylko jedna sprawa- moje piersi. Okres dojrzewania skończyłam z 20kg nadwagi i dużym biustem rozmiaru 100E. Niedawno pozbyłam się zbędnego ciężaru, a biust nadal pozostał duży- z tym wyjątkiem, że rozmiar wynosi teraz 90D. Nie ukrywam, że piersi są wyjątkowo obwisłe. No po prostu wiszące worki. Mój chłopak jeszcze nie widział mnie bez stanika. Boję się, że piersi obrzydzą mu totalnie przyszły seks ze mną. Do tego dochodzi kształt sutków- są olbrzymie! Panowie, jak to jest z tym obwisłym biustem? Czy może być on seksowny? Czy nie brzydzą was takie "worki" u młodych kobiet? Jakie lubicie sutki? Drogie Panie a do was zwracam się poradę. Znacie jakieś sposoby, żeby ten biust chociaż odrobinę podnieść?

Gość gość
Kobieta może być seksowna jako całość, sam biust to tylko biust i tylko mało doświadczony facet nakręci się na jego widok, lub nie.

Gość gość
Nie chce wyjść na zboczucha, ale możesz pokazaac jak do dokladnie wygląda to ci powiem szczerze, szczere zdjecia za szczerosc normalna sprawa. Domyslam sie ze nie masz czego sie obawiać, ale moge ci powiedziec w pełni swiadomy tego co czuje. stefek-1994@o2.pl

Gość gość
Zapomnialem dodać ze tak, z obwisłymi cycakmi tez mozesz być podniecajaca dla faceta i to zdecydowanie.

Gość gość
Wiem dziękuje, ale to najłatwiejszy sposób zeby powiedzieć w rzeczywistosci to co na prawde mysle, a o to chodzi chyba.

Gość gość
Kup w rossmanie serum ujędrniające i modelujące biust Eveline. Mnie skusiło push up 2,5cm, bo mam małe. Doskonale ujędrnia, podnosi i wygładza, a jestem po ciąży. Nie wiem jak zadziała na dużym biuście, ale choć odrobine coś pomorze na pewno. Poza tym pogadaj z nim o tym, uprzedź go, na pewno Cię zrozumie i jego wyobrażenie o twoim biuście się zmieni, więc nie będzie negatywnie zaskoczony.

Gość Darusia20
Ja tez mam 90D i sie tego nie wstydze, sa duze ,na pewno nie wygladana jak nadmuchane sztuczne balony .wiadomo ze ciezar ciagnie je na dol ale jakoa nigdy sie nie wstydzilam przed chłopakiem a mam 20 lat takze tesz jestem mloda

Gość Darusia20
Tez. Literowka hah:)

Gość gość
Zrób mu hiszpana a pokocha je na wieki

Gość do Darusia20
a stanik zawsze nosisz?

Gość naj

moja kobieta zostala obdazona w duzy biust i proporcjonalnie do jego wielkosci sutkami  bardzo lubie kiedy kochamy sie na jezdzca to widok podskakujacych piersi powoduje jescze mocniejsze podniecenie  a kiedy  pochyli sie miekie piersi z duzymi sterczacymi sutkami smyraja mnie po twazy  powoduja ze momentalnie szczytuje 

Osobiście uwielbiam obwisłe piersi, wręcz mam ich fetysz. Masa facetów to ma, ale niewielu się przyznaje. Mam dwie rady dla ciebie pod rozwagę:

1. Jeśli piersi miały by być powodem problemu dla twojego chłopaka, znajdź innego. Facet, który jest gotów cię rzucić ze względu na piersi to dupek i egoista.

2. Pod żadnym pozorem nie daj się namówić na korekcję plastyczną. Co by lekarze nie mówili blizny będą zawsze widoczne, zrosty mogą być przyczyną bolesnych problemów w przyszłości, implanty mogą prowadzić do wielu komplikacji - tego wszystkiego (dodajmy na dodatek kosztownego) możesz sobie oszczędzić, to tylko cycki. Z całym szacunkiem, jakich efektów by ci nie obiecywano, Marilyn Monroe z ciebie to nie zrobi.

Gość Dojrzały 59

Na piersiach świat się nie kończy. Jeśli Twój chłopak tak uważa - to jest błędzie. Kobieta jest dla nas ważna dlatego, że taka jest a nie dlatego, że tak wygląda.