Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kkukuryku

fobia społeczna przed płcią przeciwną

Polecane posty

Wyobraz sobie ze Ciebie tez tak ktos szuka nie spi czasem przez to bo jeszcze Cie nie spotkal a czeka tylko na Ciebie ;) nie poddawaj sie :p

Ha ha masz świetne podejście :D kurcze biedny nie śpi , ja nie śpię a moglibyśmy nie spać razem

Gość gość
otwórz sie i licz ze i idioci sie pojawią

Gość gość
Ale dostajesz porady...szacunek.Nie ma znaczenia jaki jest twój znak zodiaku,znaczenie ma dlaczego tak się zachowujesz. Nie wiem ile masz lat,ale pewno niewiele. Zgaduję też,że jesteś jeszcze niepewna swojej kobiecej siły i wrażliwa na krytykę i odrzucenie.To wszystko z czasem minie. Też miałam tak jak ty,

Wygooglałem o co chodzi z tym testem :) ENTJ Extravert(19%) iNtuitive(69%) Thinking(16%) Judging(31%) You have slight preference of Extraversion over Introversion (19%) You have distinct preference of Intuition over Sensing (69%) You have slight preference of Thinking over Feeling (16%) You have moderate preference of Judging over Perceiving (31%) http://www.humanmetrics.com/hr/jtypesresult.aspx

...to zycie pisze Najlepsze scenariusze ,wszystko jest mozliwe .Starsi ludzie wiedza duzo o Milisci , bratnich duszach tylko trzeba po pytac . ;) my mlodzi dopiero sobie w glowach wyobrazamy czym jest milosc najlepiej ja spotkac insie przekonac :) to fakt no i fajnie ze nie kazdy chlopak moze Cie uwiesc i wierze ze na pewno znajdziesz tego jedynego poczujesz to jak pujdziesz za sercem ale to tylko moje zdanie :)

Fakt młoda jestem jeszcze przez krótką chwilę to naście mam ale czuje się tak samotna jakbym miała już chyba z dziesiat

Porady jak zwykle od serca ;) i podobala mi sie wczesniejsza wypowiedz !

Wiesz, Autorko, Kolega ma rację z tym ryzykiem. Ja przez większą część życia byłem ostrożny, a nie uchroniło mnie to w żaden sposób przed upadkami. Poza tym większość błędów można naprawić.

Ja juz nie mam spiny nawet czy znajde czy juz znalazlem tylko nie wiem bo lece z pradem .... ;p hehe Znaki zodiaku maja znaczenie owszem ;) zeby nylo o czym gadac na randkach :)

Raz zaryzykowalam i to w związku właśnie z ta osoba która Jak się okazało miała mnie gdzieś A nie wiem jak mogłabym ryzykować ponieważ póki co jakoś nikt się nie rwie do kontaktu

Może sama powinnaś coś zainicjować? Ja właśnie to zrobiłem. Wcześniej raczej łaskawie dawałem się wielbić i o siebie zabiegać :D Teraz... no cóż... raz mi nie wyszło :P ale nie poddaję się!

Jeśli się taka osoba znajdzie bo jak mówiłam tutaj większość to chama a ze póki co ostatnie chwile musze spędzić w tej miejscowości to ciężko

Ja niestety moge tylko jednej oddac serce i juz to zrobilem ...;)

Nie moge kochac, byc zainteresowany wiecej niz jedna osoba :) to dobrze gdy sie jest dopasowanym gorzej jak musialem sie roczarowac. Wtedy myslalem ze sie nie zakocham juz nigdy ...

W początkowym etapie poznawania mogę być zainteresowany różnymi ludźmi. Ale zakochuję się w jednej osobie. Kiedyś myślałem, że trudno mi będzie znaleźć ciekawe osoby. Ostatnio wciąż na takie trafiam... to znaczy całkiem często ;) Prawo Przyciągania działa!

A z kad jestes ?? Zaanonsuj sie ;p zostaw nr moze ktos sie zglosi :) przy okazji...

Slyszalem o tym prawie przyciągania mam nawet ksiazke ;) cos w tym jest naprawde

Tak ale zaczynamy cos robic ze swoim zyciem i je zmieniac na lepsze mnie to kreci w kazdym razie i sie podoba :) Warto znalesc swoja droge uporzadkowac zycie wewnetrzne i zewnetrzne wydaje sie byc bardziej przyjemne od razu ale trzeba czasu i pracy jak to w zyciu .tak mysle .

Gość gośćintj
inaccessible89 powiedzialabym raczej ze jestes intj jak ja.

No cóż, tak mi wyszło :) ale w paru przypadkach odpowiedź zależała od kontekstu. Może gdybym był w innym nastroju, wyszłoby inaczej :)

Gość gośćintj
No niektore pytania latwe nie sa :) Mi tez za pierwszym razem wyszlo co innego, najlepiej chyba poczytac opisy. Fajne macie podejscie :) Moze tez sprobuje znowu ryzyka, chociaz ostatnio bardzo mi sie nie oplacilo.

Gość gośćintj
Mozliwe, nawet widac, ze wiecej sie udzielasz, ba nawet masz stalego nicka :D chociaz ja mam intro 89% wiec ciezko to przebic. ale o rybach to nie ja pisalam ;)

Gość gość
Poza tym większość błędów można naprawić. XXX ale nie z kobietami, tu na poksylinę nie zadziała XXX entj - znałem taką dziewczynę , podobno najlepszy introwertyk/introwertyczka do pary typu intj czy coś takiego poczytaj sobie i daj znac w poscie czy przeczytałeś to jeszcze.. a do Autorki ryzykuj co masz do stracenia, z wyj. uważania na opinię o prowadzeniu się, chociaz z wiekiem i to przechodzi :-)