Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasze niemowlaki tez tak zle znoszą ząbkowanie?

Polecane posty

Gość gość

Pierwszy ząbek wyszedł synkowi jak miał 7 mies, w tej chwili ma 11 mies. idzie mu 5 ząbek, synek nie śpi w nocy, nie pomaga żel na dziąsła, ani syrop przeciwbólowy. Najgorzej jest późnym wieczorem, i w nocy. Z każdym ząbkiem mam wrażenie cierpi coraz bardziej. Jak mogę mu pomóc?

Gość gośćb
Mam podobny problem z moją córką. Najbardziej martwi mnie fakt że od 3 dni nie chce jeść. Poza moim pokarmem nie je naprawdę nic...

Gość gość
Mój ma teraz 7 mcy, zabka żadnego. Nie śpi już od 1,5 mca często się wybudza i płacze. Czasem jak mocno płacze daje mu syrop przeciwbólowy, żele na dziąsła nie pomagają. Najgorsze jest to czekanie, tyle nieprzespanych nocy, a zębów nie ma wcale. Próbowałas Camilie albo czopki viburcol?

Gość gość
nim pojawi się ząbek maluch marudzi wcześniej 1,5 m dzisiaj nie spał prawie całą noc, z tego wszystkiego zapomniałam o czopkach

Gość gość
U nas bywało różnie, najgorzej przechodził chyba kiedy wychodziły mu dwójki. 4 nawet nie wiem kiedy się pojawiły:) u nas działał ibufen forte dla dzieci na noc.

Gość gość
gośc 11.10 podawałaś w syropie czy w czopkach? podawałam paracetamol może on jest z słaby?

Gość wifigdańsk
szczerze? nawet nie wiedzialam kiedy wychodzą te ząbki, mloda ani rauz nie marudzila,starsza tez nie.

Gość gość
u nas też najgorsze były noce przy ząbkowaniu - i bywało że kilka dni z rzedu dawałam małej pedicetamol w syropie w nocy

Gość gość
ta z 11:10 . podawałam w syropie. Czopków nie stosowałam przy ząbkowaniu bo wiedziałam zemiałabym problem z włożeniem a po co dziecko dodatkowo stresowac?