Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hana1990

Facet z internetu.

Polecane posty

A Tobie więcej pokory. Różowo być może,jednak nie musi. To,ze komus sie udalo nie znaczy,ze musi i mnie. Wejdz sobie na forum netkobiety i poczytaj o takich bawidamkach. No chyba,ze lubisz się oszukiwać, to juz inna kwestia.

Gość gość
Ale po co ma mnie zaliczać? Skoro facet może mieć każda bez żadnej gry.. Mieszkamy w uk, tu jest pełno ładnych Polek i np mulatki więc może wybierać. Z resztą zgadalismy się na portalu ogłoszeniowym bo sprzedawałam zestaw mebli... Potem założyłam profil na randkowym,też tam był zobaczył mnie i napisał jeszcze w nocy do mnie ze od teraz nasza znajomość ma całkiem inny charakter.. No i tak piszemy..

Gość gość
Bo np kochanka ma mniej czasu niż ta którą jest wolna.

Gość gość
Jestem takim facetem z internetu, zaczepiłem nieznajomą kobitke na gg i się umówiliśmy na spotkanie. Od 8 lat jesteśmy kochankami i jest dobrze. Oboje single

Oczywiście biorę to pod uwagę. Stąd właśnie moje obawy. I bardziej biorę pod uwagę tą mniej kolorową opcję gdyż nie mam na oczach różowych okularów.

Gość gość
Właśnie ten mój jest w sumie niby z neta, ale jak pisałam wcześniej, on jeździ do moich znajomych więc kwestia jest taka że wirtualnosc może się przeistoczyc w rzeczywistośc bo planujemy spotkanie w przyszłym tygodniu.

Inaccessible - wrecz wygodnie miec taka kochankę. Ona ma swoje zycie,on swoje. No i ta kwestia o ktorej wspomniałeś - on nie bierze za nie (dzieci) zadnej odpowiedzialnosci. Facet nie chce pierwszej lepszej z ulicy,ale chce pierwsza lepsza z netu (: Nie bezpodstawnie faceci nabijają się z naiwnosci kobiet. Zeby nie bylo - jakis odsetek uczciwych jest,niestety wiekszosc to wybrakowane odrzutki,na ktore zadna szanująca się kobieta,nie spojrzalaby w realu.

gość dziś - Mylisz się. Z pewnością nie może mieć każdej. Nie każda kobieta chce pójść z facetem do łóżka bez zobowiązań. Mężatki są "bezpieczne" - nie będą oczekiwały od delikwenta znaczących zmian w życiu osobistym, utrzymania. Nawet, jeśli zdarzy się "wpadka" istnieje szansa, że mąż weźmie za nią odpowiedzialność...

Tak, tak. Za to wy wszyscy tu jesteście idealni. Piękni inteligentni. Ochy i achy! Lepiej mieszać innych z błotem a siebie wielbić.

Gość gość
In, mężatki są bezpieczne, bo po wszystkim wracają do męża i facet ma problem z głowy :-)

Gość gość
ja taki jestem,idealny i takich sobie szukaj

Gość gość
To naprawdę nie wiecie co się dzieje w dużych miastach... Zwłaszcza w uk Facet który chce sexu to go ma w 5 minut. Facet jest naprawdę bardzo przystojny,zadbany, inteligentny i jest przed 40ska. Jaka wpadka? Jest coś takiego jak antykoncepcja, a nie ze się wpadło i że teoretyczna ciąża to wina męża :)

Ideałów nie ma. Gdyby były to nie krecilyby mnie, muszą być nudne :-)

Gość gość
jestem ideałem do bólu nudnym,który kręci nie lubiących ideałów dziewczyny z neta lubiące nieidealnych nudnych facetów,będących ideałami

Gość gość
hania k***a ja bym cię skręcił ale jestes juz zajęta,a szkoda bo czuje ogień

Gość gość
haha ale zabawna jesteś haha masz wyjątkowo prymitywne żarty :-(

Gość gość
Hania a rozmawiacie przez telefon? My jeszcze nie, ale pewnie dzisiaj a piszemy od kilku dni dopiero

Ależ mi przykro :-) Tak. Rozmawiamy. U nas to już kwestia miesięcy.

Gość gość
To czemu boisz się spotkać? Trzymam kciuki :)

gość dziś - Absolutnie nie mam o tym pojęcia, moja wioska liczy 50 mieszkańców, nie ma tam żadnego sklepu i nigdy w życiu nosa poza nią nie wystawiłem :P Myślisz, że w obecnych czasach nie ma szanujących się kobiet? Uważasz, że facet ma ochotę spotykać się z każdą osobą, która wyrazi zainteresowanie?

Gość gość
hania wklej fotkę to ci powiem czy masz szansę na coś więcej niż internetowe d**erele

Wiesz co, sytuacja jest trochę dziwna. Nie szukałam nikogo bo nie szukam wrażeń o miłości. Mam delikatnie mówiąc mały uraz do związków. No a on pojawił się nagle. Nawet przez myśl mi nie przeszło , że zawiąże się między nami taka relacja. No i pojawił się strach przed rozczarowaniem. Sama nie wiem jak to określić. Ale Ty daj znać koniecznie jak po spotkaniu :-)

Gość gość
No właśnie nie. Ale gdy łączą nas podobne zainteresowania,podejście do świata to właśnie dlatego chcę mnie poznać..

Gość gość
Właśnie za chwilę będziemy rozmawiać przez telefon, napiszę jakie wrażenia ;)

Gość gość
tak dla pewności wklej bo coś mi się wydaje,że masz problemy z samooceną skoro zniżasz się do internetowych romansideł,daj tak po przyjacielsku

Martw się o siebie. O gustach się nie dyskutuje :-) Ok. Czekam :-)

Gość gość
na mnie ? :-):-)