Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

djksahdshska

Czemu 90 procent kobiet to babochłopy ? To jest ohydne, prawda ?

Polecane posty

prawdziwa kobieta : - ubiera się kobieco - ma duży biust ( to to atrybut kobiecości, to coś intymnego, facet tego nie ma ) - ma duże biodra - ma dużą pupę - jest wysoka ma ponad 170 cm , czyli ma długie nogi ale nie bardzo wysoka czyli nie np koło 190 cm ( długie nogi są kobiece a inne dziecinne) - nie jest umieśniona - ma ciepły głos - ma talię - ma idealną wagę - maluje się, goli - ma długą i ciasną - jest dobra w łóżku - ma kobiecy charakter - ma wąskie ramiona - ma długie włosy - ładną twarz , zęby jeśli kobieta nie spełnia wszystkich * z wyżej wymienionych warunków oznacza to że jest babochłopem ! jeśli mężczyźnie podoba się kobieta która nie spełnia tych warunków to oznacza że jest ten mężczyzna babochłopem, ma kompleksy, małego penisa, mały wzrost, brak powodzenia itd ! NA WIKIPEDII JEST NAPISANE ŻE TO WSZYSTKO WPŁYWA NA SEKSAPIL !!!

Gość gość
"na wikipedii"....i wszystko jasne

gość dziś To co napisali na wikipedii o seksapilu kobiecym to prawda bo mi się to wszystko podoba i jestem mężczyzną czyli jestem obiektywny

Gość gość
Witam, jestem babochłopem, szukam babochłopa, pozdrawiam :D

Gość gość
A dotyczy to dziewic?

Gość gość
Czy konieczne jest golenie twarzy? Czy 169,9 cm będzie ok? Czy podwójnie duży biust zrekompensuje nieco mniejszą pupę? Czy ta idealna waga musi być elektroniczna? Czy długa i ciasna klitka, w której mieszka to to, co masz na myśli? Czy długie włosy, to te które należy golić? Czy jak namalowałam w życiu tylko jeden autoportret to spełniam wymóg "maluje się"?