Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

djksahdshska

Przepraszam że napisałem że 90 % kobiet to babochłopy ! Mam zły humor !

Polecane posty

Przepraszam jeśli kogoś uraziłem wiem że płeć zależy tylko od hormonów płciowych i narządów płciowych czyli mężczyzna który jest karłem nie musi być babochłopem i pisałem bo byłem zły na swoją byłą dziewczynę, wiem że najważniejszy jest charakter a ludzie mają różne gusta i wszystko można pochwalić i skrytykować.

Przepraszam jeśli kogoś uraziłem wiem że płeć zależy tylko od hormonów płciowych i narządów płciowych czyli mężczyzna który jest karłem nie musi być babochłopem i pisałem bo byłem zły na swoją byłą dziewczynę, wiem że najważniejszy jest charakter a ludzie mają różne gusta i wszystko można pochwalić i skrytykować.

Gość gość
Na tym forum każdy się wyzywa itp itd więc nie masz za co przepraszać tu nikt tego nie bierze naprawdę do siebie ;)

gość dziś dziękuje to miłe bo trochę miałem wyrzuty sumienia ja często biorą do siebie rzeczy z forum ale teraz widzę że nie warto bo często tu piszą tr)ole a oni piszą głupoty , nie warto korzystać z takiego forum , napewno są lepsze takie tematyczne np tylko o samochodach

Gość gość
Kobieta to płeć ma różne pierze różny wzrost. Tak samo jak facet małego penisa wielkiego. Powiedzenie mego sasuadada że wsi " co małym zrobisz to durzym nie odrobisz "

Gość gość
Ja tez lubie strony o samochodach , ale to nie znaczy że jestem babochlopem bo mam auto i prawko i muszę się orientować.

Gość gość
Lpolecam raczej coś dla relaksu w necie i do poprawy nastroju czytać opowiadania Bruna Ferrero świetny jest i potrafi dodać otuchy

Napisałem to i za to przepraszam ! prawdziwa kobieta : - ubiera się kobieco - ma duży biust ( to to atrybut kobiecości, to coś intymnego, facet tego nie ma ) - ma duże biodra - ma dużą pupę - jest wysoka ma ponad 170 cm , czyli ma długie nogi ale nie bardzo wysoka czyli nie np koło 190 cm ( długie nogi są kobiece a inne dziecinne) - nie jest umieśniona - ma ciepły głos - ma talię - ma idealną wagę - maluje się, goli - ma długą i ciasną - jest dobra w łóżku - ma kobiecy charakter - ma wąskie ramiona jeśli kobieta nie spełnia wszystkich * z wyżej wymienionych warunków oznacza to że jest babochłopem ! jeśli mężczyźnie podoba się kobieta która nie spełnia tych warunków to oznacza że jest ten mężczyzna babochłopem, ma kompleksy, małego penisa, mały wzrost, brak powodzenia itd ! jeszcze długie włosy, na Wikipedii jest napisane że to wszystko wpływa na kobiecy seksapil Moim kolegą i mi właśnie takie kobiety się najbardziej podobają wiele modelek z Victoria Secret tak wygląda i tam wiele modelek bardzo ładnie wygląda, podobają się wielu ludizom wiele zarabiają bo prawie zawsze są ładne, to co napisali na Wikipedii opiera się na badaniach przeprowadzonych na przypadkowych ludziach , prawdziwy mężczyzna ma ponad 180 a mężczyzną podobają się kobiety 10 niższe czyli takie co mają ponad 170 a przeciętny młody Polak ma ponad 180 cm , wyjątki czasami są.

Przecież przeciętny młody Polak ma ponad 180 cm , lekarz tak pisał w gazecie ja jestem kilka cm wyższy wiec nie mam się czym chwalić nie mieszkam w Chinach .