Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po czym poznajecie ,że kobieta jest inteligentna a nie pusta ?poważnie pytam

Polecane posty

Gość gość

czy po kierunku studiów? bo ja uważam ,że jak kobieta studiuje lub skonczyla fizyke lub matematyke czy chemie ,albo tez prawo ,medycyne to nie ma opcji ,żeby byla głupia i nie byla inteligentna. tez tak oceniacie kobiety?

Gość gość
Po tym, że potrafi się wypowiedzieć na każdy temat. Prawo teraz może skończyć każdy głupi, więc nie byłbym pewien, czy taka inteligentna.

Gość gość
Mylisz inteligencję z wiedzą. Można mieć ogromną wiedzę i być tak mało inteligentnym, że z tej wiedzy korzysta się w znikomym stopniu. A bywa też na odwrót, znikoma wiedza a wykorzystana w 100%.

Gość gość
Szczerze mam to gdzieś. Jest co najmniej kilkanaście ważniejszych wg mnie cech u kobiety. Inteligencja jest gdzieś na 7-8 miejscu.

Gość gość
skoro tego nie wiesz autorze to na bank trafisz na pustą,

Gość gość
gość dziś Oczywiście najpierw jest wygląd, prawda? Typowe...

Gość gość
po tym, że używa słów we właściwym kontekście. "Pustota" odnosi się raczej do wartości moralnych, nie inteligencji.

Gość gość
Pogadać na poważne tematy to ja moge z kumplami kobieta ma być ładna i pozytywnie nastawiona do życia.

Gość gość
Inteligentna powinna dokładnie wiedzieć czym w życiu jest szczerość,uczciwość,wierność,szacunek innych.Niestety o takiej inteligentnej można tylko pomarzyć.

Gość gość
gość dziś I głupia, tak? Aaaa i jeszcze ma zawsze rozkładać nogi? Typowy "facet".

Gość gość
Po cyckach.. :classic_cool:

Gość gość
Ta głupia ,naiwna i szczęśliwa serio! Najszczęśliwsi ludzi nie są zbyt inteligentni. Takiej właśnie szukam sam jestem smutasem więc będzie dla mnie idealna.

Gość gość
Tak*

Gość gość
gość dziś Racja, ludzie inteligentni są zwykle załamani faktem, że żyją wśród idiotów.

Gość gość
Ludzie inteligentni za dużo analizują dlatego są nieszczęśliwi.

Gość gość
Dzięki Autorko, że uważasz mnie za inteligentną. Skończyłam jeden z kierunków o którym wspominasz ;) A po czym poznać kogoś głupiego? Są tacy co od razu widać, że ma się do czynienia z idiotą/idiotką, a są tacy co dobrze się kryją, udają mądrych. Nie jest to proste.

Gość gość
Niestety osoby inteligentnej nie da się rozpoznać na pierwszy rzut oka. Trzeba z nią trochę czasu porozmawiać, bo ani studia ani nawet tytuł naukowy tego nie gwarantują. Faktem jest też, że dla głupca prawie każdy to geniusz