Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powiedzcie jak ja mam schudnac jak jedzenie koi moje nerwy?

Polecane posty

Gość gość

mam kiepska prace- stresujaca chorujace dziecko kiedy wracam do domu spac nie moge, ale jak zjem czekolade, batona, kawe wypije jakos to znika, czuje sie taka ocieżała ale tak przyjemnie, tylko waga rośnie moje kolezanki piją, palą, imprezuja-ja nie robic nic z tych rzeczy nie wiem czy nie lepiej byłoby zebym sobie trzebala co wieczor piwko na nerwy zamiast batonow, albo papierosy;/

Gość gość
Na stres najlepszy jest sport a co najfajniejsze nie tyje się od niego, tylko chudnie ;) nie trzeba wcale pić i palić, wystarczy wypocić się na siłowni albo pobiegać.

Gość gość
po prostu obżerasz się kiedy jesteś w stresie. wspolczuje :(

Gość gość
dokladnie tak

Gość gość
Powinnas zapychac sie owocami i warzywami i na czczo pic sok z selera kiwi i jabłka bo dziala to oczyszczajaco

Gość gość
też uważam, że zacznij uprawiac jakiś sport - fitness, zajęcia z chodakowską, bieganie, medytowanie itd Endorfiny dostarczą Ci pozytywnych emocji :)

Gość gość
bieganie i skakanie z chodakowska odpada, mam chory kregoslup i nie wolno mi przeginac, spacery owszem i rower tez na tak

Gość gość
Idz poplywaj i ci przejdzie.

Gość gość
Nie kupuj słodyczy to nie będziesz mieć co żreć, kup sobie jakieś warzywa za to.

Gość gość
jeżeli wystarcza Ci jeden baton, to jeszcze nie jest źle, ale trzeba to jakoś spalić - rowerek (może być stacjonarny), bieżnia itd.

Gość gość
to innego typu relaks np szydelkowanie, kolorowanki (teraz bardzo popularne są dla doroslych, świetna sprawa), szycie, malowanie itd.

Gość gość
Wiem jak to jest jak człowiek ma stresy to słodycze pomagają łatwiej zjeść barona niż iść na spacer ale za niedługo wiosna z mobilizuje się może do pracy chodź pieszo lub rowerem.Najgorsze są początki później jak zobaczysz efekty będzie łatwiej i pij dużo wody

Gość gość
Zrezygnuj z pracy.

Gość gość
nie da sie sama dokonujesz wyborów obzerasz sie i nie cwiczysz to tyjesz

Gość gość
A nie możesz zamiast tych słodyczy nie lepiej po prostu zjeść jakiś owoc? Możesz też częściowo głód ,,zapić" wodą. ;)

Gość Antypatis
Zmień pracę i rusz tyłeczek

Gość gość
Bzykaj sie częściej

Gość gość
Teraz jest tyle przepisów na zdrowe słodycze, które mogą zastąpić Ci codzienną dawkę dostarczanego do organizmu cukru. Zajrzyj sobie na stronę www.gmrank.pl gdzie znajdziesz przeróżne przepisy i diety. Żeby schudnąć najpierw należy zmienić swoje nawyki żywieniowe, a potem zacząć ćwiczyć

Czekolada i inne słodycze tylko na moment poprawiają nastrój. Gwałtownie podnoszą poziom cukru we krwi. Jednak, gdy cukier zaczyna opadać czujemy się senni, a nasz nastrój wcale nie jest dobry. Są zdrowsze wybory jedzenia, które poprawiają nastrój np. banany, w których skład oprócz magnezu i potasu wchodzą związki wzmagające wydzielanie serotoniny (hormonu szczęścia), czy też - orzechy, które są naprawdę bogatym źródłem witamin z grupy B i magnezu - wpływając kojąco na nasze nerwy. Zajadanie stresu jest bardzo powszechne, ale zamiast rozwiązać problem może go wręcz nasilić. Pozdrawiam Bożena

Gość gość
Polecam hipnozę 665136456

Gość gość
przestac sie denerwowac? albo nerwy wyladowac na silowni

Gość gość
zamiast piwka strzel sobie lampeczke czerwonego winka , dobre zdrowe odpreza i nie tuczy jak piwo