Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stop polonizacji europy

No siema, właśnie wróciła z piwka z moimi Szwedzkimi przyjaciółmi

Polecane posty

Znowu ty antysemito? Polaczki wszystkich Żydów wytłukliście w polskich obozach zagłady oraz w jedwabne i to wam nie wystarczy? Dalej Żydów szukacie?

Gość gość
Stop polonizacji europy dziś Znowu ty antysemito? Polaczki wszystkich Żydów wytłukliście w polskich obozach zagłady oraz w jedwabne i to wam nie wystarczy? Dalej Żydów szukacie x a gdzie ty tu widzisz antysemityzm, pokrako multi kulti, nawet nie napisałem słowa Żyd :-D

Gość gość
Ale dlaczego tak się od razu denerwujesz? Prawda zabolała?

Gość gość
Autorko! zabolała prawda?

Serio używasz określenia emigracja marcowa i udajesz głupszego niż polaczki zazwyczaj są bo przecież nie użyłeś słowa Żyd? :D :D :D Tak, jestem żydówką z emigracji marcowej. Dodam, że w wolnych chwilach łapię polskie chrześcijańskie dzieci i przerabiam je na macę jak w talmudzie napisali. Już, czujesz się spełniony w swoich polaczkowych urojeniach? :D :D :D

Gość gość
Stop polonizacji europy dziś x nie zmieniaj tematu, jesteś matołem bez wyksztalcenia i z tego powodu jesteś skazana na chóójowa wegetacje gdziekolwiek się znajdziesz :) stąd ta frustracja i przesiadywanie na polskim forum byłem 10 lat za granicą i do lba mi nie strzelilo przynajmniej przez 4 lata pobytu żeby klikać jak debil na polskim forum, miałem tam ciekawsze zajęcia:classic_cool:

No masz rację, masz mnie. Trochę tęsknie za polskim zapachem goowna, polskimi mordami na ulicach i polaczkowym narzekaniem zamiasta wziąć się w garść. To forum jest dla mnie namiastką podludzizmu który pamiętam z lat młodości jakie spędziłam w tym polsce. :O

Gość gość
Typowa wypowiedź żydostwa, a później krzyczą o antysemityzmie.

Gość gość
Czip przestał działać?? :D a szkoda...

Oj polactwa, dlaczego jesteście takimi nietolerancyjnym i antysemickim narodem :o Już się Żydow namordowaliście podczas II wojny światowej (notabene wywołanej przez was) i nadal wam mało. Polskie zwierzęta :o

Gość gość
Tak, jeszcze pare lat i będziesz wracac do Polski, bo Szwedzi padaja na ryj. Wyprzedaja firmy, fabryki, gospodarka się hwieje, zaczyna brakować pracy. Wiec jeszcze wrócisz i będziesz calowac ziemie w PL. I tego tobie zycze i jeszcze kolorowego dzidziusia z którym wrócisz do PL, na pewno będziesz milo przyjeta.

Gość gość
to jakaś biedna, chora umysłowo istota której przedwcześnie udzielono przepustki z zakładu psychiatrycznego.

Polaczki, nawet ukraińcy (obywatele państwa na poziomie Bostwany) śmieją się z was, że potraficie całe życie pracować za nieco więcej niż 1 euro na godzinę. A wy nadal od pokoleń macie urojenia, że ten polski p*****lnik kiedykolwiek będzie znaczył coś więcej w świecie poza rezerwuarem białych murzynów dla cywilizonych państw europy zachodniej :D Jak mi was żal podludzie żal :D

Gość gość
Polska to bogaty kraj i to nie trzeci świat nie gadaj takich bzdur polska to bogaty kraj

Gość gość
Polacy nie wymordowali żydów tylko Niemcy i Niemcy wojnę światową rozpętały to do nich pretensje Polacy im pomagali a Anglicy Hiszpanie Portugalczycy to co w obu amerykach miliony indian wymordowali oraz z murzynów zrobili niewolników zobacz ile też Rosjanie ludzi wymordowali Polacy nigdy nikogo nie wymordowali żadnej wojny nie wywołali i żadnych terytoriów nie kolonizowali poczytaj sobie historię

Gość gość
W czym sztywni Szwedzi czy opaśli mieszkańcy USA są lepsi od Polaków i to Niemcy urządzali holocaust żydów i ich umieszczali w obozach koncentracyjnych widzę że miałaś ocenę niedostateczną z historii Polacy to nie są podludzie tylko normalni ludzie jak każdy inny naród

Gość gość
Przez setki lat polska była azylem dla innowierców, żydów i innych narodowości polska zagwarantowała im prawa bytu i ich nie dyskryminowała mogli w Polsce normalnie żyć i polska przez wieki była najbardziej tolerancyjnym krajem poczytaj sobie książki od historii bo widzę że nigdy nie czytałaś i polacy to nie podludzie

Gość gość
polacy bardzo dużo osiągnęli spójrz na marie curie skłodowską piłsudzkiego kopernika jana pawła ii królową jadwigę na tadeusza kościuszkę... i przestań pluć jadem na polske i polaków co tobie polacy zrobili ?

Gość gość
Polska nie jest biedna spójrz na Ukrainę Mołdawię czy Rumunię to dopiero biedne kraje

Gość gość
Poczytaj sobie historię

Gość gość
Odpisz

Gość gość
Nikt k***a nie zarabia w Polsce jednego ani dwóch euro na godzinę tylko wiecej w innym temacie ci napisałem skoro jest tak źle to czemu Ukraińcy do polski za pracą przyjeżdżają przecież tutaj Ukraińcy 4 -5 razy więcej zarobią niż u siebie na Ukrainie i ceny na Ukrainie są wyższe niż w Polsce a zarobki niższe

Gość gość
No odpisz

Gość gość
Wszyscy Polacy którzy coś osiągneli sp/ie/rdo/lili z tego paskudnego kraiku z obrzeży Europy zwanego PL. Curie-skłodowska, .Mickiewicz, Chopin, Miłosz, Polański i tysiące innych. Yebany kraik który istnieje dziś teoretycznie. Montownia złożona z białych niewolników.

Gość gość
Polska to nie montownia polska też ma swój przemysł wpisz sobie w necie polski przemysł nie istnieje? To największy mit i w Newsweeku poczytaj oni obalą ci mity o braku przemysłu w Polsce najbardziej znane polskie firmy na całym świecie to SOLARIS BUDWAR POLPHARMA SUPERPHARM DRUGEX AMICA MANTA HORTEX ŁOWICZ WITTHEN MOKATE ZAREMBA MASSADA GUCIO ICH JEST SETKI NIE BĘDĘ ICH WYMIENIĆ TYLE WYSTARCZY RESZTE SOBIE WYSZUKAJ

Gość gość
a jeszcze jest kross produkujacy rowery jest jeszcze wedel ursus kilka lat temu karol zarajczyk wykupił ursusa i wznowił produkcje jego spółka nazywa się ursus s.a i jest notowana na gpw i podbija kraje afrykańskie

Gość gość
Polskie zarobki nie są najniższe w ue w Bułgarii Rumunii Litwie Litwie Węgrzech Chorwacji Słowacji a poza UE kilkakrotnie niższe zarobki niż w Polsce są na Ukrainie Mołdawii Albanii Kosowie kolejno są niższe w Ukrainie 4 razy niższe potem kolejno 7 razy mniej 6 razy mniej 6,5 razy mniej w Bośni i Hercegowinie Serbii 3 -3,5 razy mniej czarnogorze Białorusi Turcji Kazachstanie 2 razy niższe o 1/4 niższe w Rosji

Gość gość
Polska wg wskaźnika rozwoju społecznego Human development Index jest krajem bardzo wysoko rozwiniętym na 36 miejscu na 49 bardzo wysoko rozwiniętych krajów i 187 wziętych w rankingu pod względem PKB na osobę jest na 47 miejscu na 193 kraje wzięte w rankingu czyli jest 47 najbogatszym krajem świata

Gość gość
polska to dno! gornicy, hutnicy i reszta starych dziadow z komunistycznych zakladow dostaje 4000 emerytury na reke i zaniza place mlodym, bo im sie kur/wa w 'domu nie chce z baba siedziec' :O i potem idzie taki do 'ochrony' za 3,5 zl (tak, to PONIZEJ 1 EURO ZAKLAMANY TEPY POLACZKU, ktoremu placa 1/8 euro za wypisywanie tak zalosnej obrazliwej propagandy!), albo na taksowke, byle tylko posiedzial se z daleka od domu :O znajoma mojej matki, w zyciu nie przepracowala ani jednego dnia, maz gornik na slasku, teraz na emeryturze, okolo 3,9k miesiecznie i poszedl na 'ochroniarza' za 3,5zl na h, a ona dostala, po tylu latach!!! w wieku 54 lat, pierwsza prace pomocnika w aptece! bo jej znajoma zalatwila, pewnie duzo nie zarobi, ale tez sie nie narobi , ale placa juz zanizona, bo po co starej prukwie, ktorej sie nagle 'pracowac' zachcialo normalna stawka? :O bratowa pracuje w fabryce opla, pewnie na warunki w polaczkolandii niezla fucha, ale w porownaniu z fabryka opla w niemczech?? nawet polowy swiadczen i dodatkow nie maja! pensja choc spora jak na polske to zaledwie 1/4 wyplaty szeregowego pracownika niemieckiej fabryki :O ZAL!!!! ale wazne ze kredyt ze swiat splacony do czerwca tak ze mozna kolejny na 7dniowe wakacje do hurghady wziac zaraz w lipcu :D zyjecie na kredy gorzej niz kur/wa biale smiecie w ameryce :O

Gość gość
To nie propaganda wpiszcie sobie list of countries by Human development Index 2015 oraz list of countries by PKB PPP PER CAPITA oraz polska krajem wysoko rozwiniętym i nie jestem zakłamany jakoś ja nie znam nikogo co by zarabiał mniej niż 10 złotych na godzinę większość moich znajomych zarabia po 2 tysiące złotych ja zarabiam 3200 zona 2200 znam też osoby co zarabiają od 4 tysięcy wzwyż nie p*****l o 1 euro przecież płaca minimalna wynosi 1850 brutto a w 2015 1750 brutto w 2014 1680 brutto