Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AliCjA9901

Pierwsza noc u chłopaka :)

Polecane posty

Cześć, jestem w sumie tutaj nowa. Wiem, że wątków takich tu było milion, ale żaden nie satysfakcjonuje mnie odpowiedzią :( Pytanie do Was, w sumie dwa. To moja pierwsza noc u.. kogokolwiek ;p Jestem z chłopakiem dwa miesiące... Nie mam pojęcia co ze sobą wziąć i w czym spać ;x na 90% spać z nami w pokoju będzie jego siostra ( 12 lat, lubi mnie, z wzajemnością ) normalnie spałabym w koszulce tylko, ale chyba nie wypada... pomożecie? tylko bez głupich odp ;d

To musi byc prowo, albo jakas nastolatka spac nie moze i glupoty wymysla. Wez sie ubierz, do ludzi jedziesz:D

Szczoteczkę do zębów weź, szczotkę do włosów, dezodorant - takie podstawowe rzeczy. A w czym spać? koszulka i spodnie od piżamy na przykład. Chociaż to mega dziwne, idziesz na noc do chłopaka, a spać z Wami będzie jego mała siostra...

Gość gość
Sportowa piżama typu dres i tyle w temacie.

Może i jakoś mega dorosła nie jestem, ale mam problem, a po to te forum jest, żeby sobie pomagać, czyż nie? :)

Haze, no tak, dziwne, ale mają razem pokój, a nie wyrzucimy jej przecież. możliwe że jej nie będzie, no ale trzeba sobie radzić. :)

Nie wiem, nie wyobrażam sobie, żeby prawie dorosły facet mieszkał w pokoju z siostrą, która chodzi do podstawówki...

No dorosły, zaraz 22 lata... Wyboru nie ma, mieszkanie na 2 pokoje, on w domu mało siedział, teraz jak my siedzimy to mała wychodzi, no a on z mieszkaniem czeka na mnie, więc... :)

Gość gość
To kiepską masz wyobraźnie.

Gość gość
z siostrą jak z siostrą, ale sprowadzać jeszcze laskę do tego pokoju to już z lekka patologią wieje, mam nadzieję, ze nie będziecie przy tym dziecku seksu uprawiać

mamy do wyboru ogródek na którym nie ma za ciepło, dodatkowo piec miewa gorsze dni, nie chcemy sie pozabijać, wolimy zeby mala jechala juz na ferie albo spala u rodzicow, no ale... nie ma wyboru. nie, nie bedziemy....

Serdecznie współczuję życia bez prywatności. Masakra.

Gość gość
no to nie wiesz, co ci jest potrzebne do wieczornej i porannej toalety? a spij lepiej w jakiejś piżamie- nie musisz u obcych ludzi gołym tyłkiem świecić

Gość gość
prawicze prowo 1/10

Gość gość
Pier/dol sie szmato niewyroochana