Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takiktosik

friendzone

Polecane posty

Witam, po tytule pewnie już się domyślacie wstępu :) Od blisko dwóch miesięcy mam znajomą, z którą mam świetny kontakt. Co prawda kilka razy (nie tylko przy mnie) wspominała, że po poprzednich przejściach z facetami nie jest zainteresowana (na chwilę obecną) związkami. No dobra, szanuję to - być może potrzebuje swego rodzaju odpoczynku. Z drugiej strony wiecie jak to jest: fajna, ładna dziewczyna to i w głowie może się zrodzić myśl, że może by coś z tego więcej było. Tylko jest jedno ale: ona spotyka się też z innymifacetami powiedzmy, że "przy kawie". Co prawda twierdzi, że ona i tak niczego do nich nie czuje (patrz wyżej - "żadnych związków...). Jest w stanie "wolnym", więc teoretycznie - nikt jej tego nie broni, z drugiej strony - ja właśnie się zorientowałem, że jestem tylko jak "kolejny on". Na szczęście dość szybko to załapałem i nie wydawałem na nią żadnych pieniedzy, jedyne co straciłem to trochę czasu. I teraz pytanie: na pewno jeszcze nie raz się będziemy ze sobą widywać, bo mamy wspólną grupkę znajomych z którymi spotykamy się przy piwie, czy na wspólnych wyjazdach. Zatem: jak mam się zachowywać teraz wobec niej, żeby: być w porządku (na zasadzie szacunku, który należy się kobiecie) a z drugiej strony - nie być takim friendzone - "przydupasem"?

Gość gość
nie wiesz jak sie zachowac zeby zdobyc kobiete? nie wiesz tez jak sie zachowac jak juz przegrales zdobywanie kobiety? ty cos w ogole wiesz? traktuj jak reszte kolezanke w grupie, najlepiej mamusie spytaj jak. xx wiesz jakbys nie byl frajerem ktory o wszystko pyta innych tylko ma jakies wlasne zdanie, to by Ci nie przyszlo "wydawac na nia kase" tylko bys mial cos do powiedzenia / zaoferowania SOBA

@gość tak wgl - ja nawet nie zacząłem jej zdobywać, i dwa - przecież nie wydawałem na nią kasy, ale mimo wszystko - masz rację :)

Gość gość
normalnie

Gość gość
to jak jeszcze nie zaczles to lepiej sie pospiepsz, bo juz kilku kolesi proboje zalotow... Ty chyba nie myslisz ze ladna kobieta to sie bedzie nudzic? wez sie w garsc i stawaj do walki