Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Darus12

Problem z ukochana

Polecane posty

Witam serdecznie.Otóż chciałbym opisać mój problem i chciałbym żeby mi ktoś doradził.Mianowicie poznałem piękną dziewczynę w szkole odrazu mi się spodobała. Zaczeliśmy ze sobą pisać i sie spotykać, po około 3 miesiącach wybrałem najlepszy moment aby się spytać o związek zgodziła się bez wahania .Pierwsze 5-6 miesięcy płynęło jak w bajce. Jeździłem do niej co sobotę na około połowę dnia natomiast w wakacje jeździłem częściej bo co drugi dzień mieszkamy od siebie około 7-8km więc nie zawsze miałem autobus o tych godzinach co mi pasowało a byłem tak w niej zakochany że bez problemu te 15-16 km w największy upal pokonywałem rowerem.Poświęcałem sie dla niej z miłości olałem kolegów i znajomych była tylko ona tylko do niej wychodziłem. Byliśmy ze sobą prawie równy rok .Po 5-6 miesiącach zaczęło się coś sypać jeździłem ja do niej cały czas i nie powiem trochę mi się znudziło chciałem żeby ona do mnie chociaż raz na miesiąc przyjechała, a bałem się zapytać o przerwę bo był to dla mnie największy Skarb jaki miałem ,po tym zaczęliśmy się kłócić, ja ją wyzwałem kilka razy (potem ją przeprosiłem) ona mnie uderzyła (potem mnie przeprosiła )i znowu było dobrze,potem znowu to samo się zaczęło zerwała ze mną ale po prawie tygodniu znowu do siebie wróciliśmy bo jak to mówiliśmy byliśmy sobie pisani na zawsze bardzo dużo nas łączyło rodzina,wspólni znajomi ,podobne charaktery .Po tym jak do siebie wróciliśmy byliśmy szczęśliwi znowu przez jakiś czas i znowu zerwała ze mną ale po około tygodniu nie mogliśmy żyć bez siebie i znowu wróciliśmy do siebie .Przed Świętami nie byłem u niej dwa tygodnie więc pojechałem do niej i było bardzo dobrze tak jak zawsze .I nagle ze mną zerwała myślałem że znowu do siebie wrócimy i będziemy żyli długo i szczęśliwie ale okazało się że spędzaliśmy sylwestra osobno i poznała tam chłopaka i teraz z nim jest:(.Po miesiącu nie bycia ze sobą nie mogę żyć bez niej rozmawiałem z nią jak z nim była na początku po jakiś dwóch tygodniach powiedziała że tęskni za mną bardzo i wróciliśmy do siebie na dwa,trzy dni było bardzo przyjemnie i nagle powiedziała mi że jednak teraz za nim tęskni i wróciła do niego.Proszę doradźcie mi jak ją mam przeprosić za to wszystko bo żałuję za to co zrobiłem wiem nie powinienem tego robić bo to jest dziewczyna mój największy Skarb .Jak mam jej to wytłumaczyć że ją nadal kocham i tylko z nią chce być jak ją poprosić o wybaczenie za to wszystko?

Odpuść sobie i poznaj inną.Wiem,że teraz jest Ci ciężko ale przeczytaj na spokojnie to co napisałeś i zobacz jakie to było żałosne.To jakaś gierka z jej strony i ta dziewczyna kompletnie nie wie czego chce a Ty jesteś blisko za każdym razem i Cię to gubi.Bądź facetem!

Gość gość
Olej ja nie pozwól aby baba rządziła ty rzadzisz jesteś facetem a ona baba

Próbowałem odpuścić ale to jest silniejsze cały czas o niej myślę i coraz mniejszą nadzieje mam ale chciałbym żeby było tak jak kiedyś.Wiem że ona mnie zraniła i ja Ją zraniłem w naszym związku były nie miłe 3 wspomnienia z Jej strony ale wszystko wybaczyłem jej i dałem kolejne szanse, a mi żadnej nie dała :(

Chciałbym poznać nową dziewczynę aby o Niej zapomnieć ale nie mogę cały czas mi się przypomina Ona bo była wyjątkowa.Tak samo mówiłem że moje zdanie jest najważniejsze ale teraz na spokojnie jak to przemyślałem popełniałem błąd zawsze musieliśmy robić tak jak ja chciałem a nigdy tak jak Ona chciała

Najgorsze jest to że straciłem prawie wszystkich znajomych i kolegów bo wolałem Ją i nie poświęcałem im czasu i teraz gdy Ona ze mną skończyła zostałem sam bez nikogo nawet nie mam komu się wygadać, wyżalić

Gość gość
Weź ja siła na luzku i tyle

Gość gość
Powal ma luzko spodoba się jej i z tobą będzie

Gość gość
He

Prosił bym kogoś żeby mi podpowiedział co i jak jej to wytłumaczyć aby spróbować jeszcze raz wiem że źle się zachowała ale ja też nie powinienem tak się zachowywać a w głębi duszy czuje że nadal coś do mnie czuje :(