Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SAMOTNE 30... ILE ZARABIACIE I ILE OSZCZEDZACIE

Polecane posty

Gość gość

I czy mieszkacie same czy z kims np czy z rodzicami. Ja netto 1500 oszczedzam max 100 :/ Mieszkam z rodzicami. Dno tak troche.

Gość gość
to nieźle sie rozrzucasz z kasiorą :D ja przy rodzicach to i 3/4 pensji mogłem odkładać dzięki czemu w pare lat na swoje mieszkanie odłożyłem i wtedy poszedłem na swoje :)

Gość gość
Nie wiem na co mi idzie :/ Nic nie kupuje! 500 zeta daje rodzicom a reszta mi ucieka.

Gość gość
A ni prawda.Z tych 1500 jak ona od liczy opłaty,czynsz,wyżywienie,bilety na busa, to zostanie reszta na drobne wydatki,to 100 można odłożyć. No chba że kogoś rodzice karmią i opierają hehe

Gość gość
no to po h'u'j mieszkać i męczyc sie z rodzicami jeśli trzeba im bulić? to już wole iść w pistu i nawet sobie pokoik za 400-500zł (przynajmniej u mnie po tyle chodzą) wynająć i mieć spokój Ja mam własną kawalerke płacę opłat wszystkich mniej niż 400zł czynsz - w tym woda zimna podgrzanie ciepłej wody i ogrzewanie, do tego śmieci 9zł, internet 40zł (10Mb/s lokalny dostawca), gaz to jakieś 10-12zł miesięcznie i prąd 80zł co 2 miesiące czyli 40/mc, no i telefon sobie doładowuje za 20-30/mc więc przy zarobkach 1500 na ręke zostaje sie jeszcze 1100zł z czego 200 biore na paliwo, 500 na żarcie a reszte mam do rozpierdzielenia bo już nic nie odkładam bo i po co, mieszkanie mam i większego nie chce, auto też mam wszystko jest kwestią zarobków do kosztów utrzymania bo można zarobić 1500 i mieć niskie kosztu utrzymania gdzie jeszcze te 500zł sie zostaje a można zarobić 3000 ale co z tego jak praktycznie nic sie nie zostaje bo sie albo buli kredyt albo wynajmuje mieszkanie za grube pieniadze

Gość gość
Mieszkam sama, zarabiam prawie 3 tyś , nic nie oszczędzam, nie lubię oszczędzać, kupuje to co mi się podoba i jem to na co mam ochotę i każde wakacje spędzam 2 tyg za granicą all inclusive, żyje za tyle na ile mnie stać, nie oszczędzam i się nie zapożyczam

Gość gość
pracuje jako radca w dużej firmie , nie mam czasu na milosc , ani prawie na nic. dobrze , nawet bardzo dobrze zarabiam ale tez dużo pracuje. nic nie oszczędzam każdy wolny czas czyli powrot z pracy spędzam na zakupach. ostatnio kupiłam sobie dildo sterowane komputerowo. tez chce być szczesliwa

Gość gość
ciapaki cię jebią w d**e szmato

Gość gość
2000 wynajmuje kawalerke i nie oszczedzam nic

Nie oszczędzam dużo, jakieś 100-200 zł, bo dużo wydaję. Zarabiam trochę ponad 2 tys. na rękę. Mieszkam sama, we własnym mieszkaniu.

Gość gość
zarabiam 3300-3600 mieszkam w kawalerce, za ktora splacam kredyt 800/mc oszczedzam 800-1000 m-cznie