Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet gej albo bi

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Od dawna moj kolega mnie komplementował, flirtował, przypadkowo dotykał, czasami przytulił czy pocałował w policzek. Czesto tez zdarzały nam sie tematy z podtekstem seksualnym. Okazało sie jednak ze jest gejem albo bi, tego niestety na 100 procent nie moge stwierdzić. Dlaczego wiec zachowywał sie w wyzej wymieniony sposób? Możecie przedstawić swoje opinie?

Gość gość
pedau pedau pedau pedau pedau pedau pedau pedau

Gość gość
Facet ma zonę i dzieci. Pytanie tylko czy zona to po prostu przykrywka jego homo czy jednak jest bi

Gość gość
Jak bys obstawiała jego orientacje?

Gość gość
Czy immunitet mogliby sie wypowiedzieć?

Gość gość
Czy inni tez mogliby sie wypowiedziec

Gość gość
To jak

Gość gość
Up

Gość gość
Czy to, ze facet ma zonę i dzieci na 100% świadczy o tym, ze jest bi?

Gość gość
Nawet jesli w tym małzeństwie tkwi juz ponad 20 lat? Kolokwialnie zapytam, bo troche tego nie rozumiem-mowi sie, ze gejów nie podniecają kobiety, tak wiec jak przy jego zonie mu "staje"?

Gość gość
Nawet jesli w tym małzeństwie tkwi juz ponad 20 lat? Kolokwialnie zapytam, bo troche tego nie rozumiem-mowi sie, ze gejów nie podniecają kobiety, tak wiec jak przy jego zonie mu "staje"?

Gość gość
Mam podejrzenia że mój facet również jest gejem lub bi i te jego tajemnice, męczy mnie to wszystko. A seks? zawsze bez wstępu, wsadzi ,p****** i nigdy nie kończy. Nie mam z tego nic

Gość gość
Moje Nk. Damian Gator zapraszam.

Gość gość
Witaj! Ja poznalam faceta w ktorym sie zakochalam, silny, wysoki, umiesniony. Chcielismy sie pobrac ale cos mi w nim nie pasowalo. Byl zbyt skoncentrowany na seksie. Zaszlam z nim w ciaze i potem nagle sie okazalo ze on jest gejem i to lubiacym SM. Bylam zdruzgotana, ale kazalam mu sie wyprowadzic. Pomimo to pare razy usilowal wciagnac ,mnie w swoje chore i obrzydliwe gry. Nie udalo mu sie to. On chcial zony i dziecka aby dostac udzial w majatku swojego konserwatywnego ojca, ktory juz od dawna cos podejrzewal. Urodzilam piekne, madre i zdrowe dziecko a moj ex gej ozenil sie z prosta, uczciwa dziewczyna ktora nic nie podejrzewala i dzieki czemu mogl robic co chcial, udajac ze pracuje. Ja jestem pewna ze on sie prostytuowal. Po dwoch czy trzech latach takiego zycia nagle sie powiesil. Tyle ze jeszcze zostawil swoja zone w dlugach. Mam z nia kontakt, ona jest zdewastowana cala historia z nim zwiazana. Ona nie domyslila sie jaki on byl bo duzo pracowala i nie miescilo jej sie w glowie jak taki duzy, meski facet moze byc gejem. Ja nie zaluje ze go spotkalam tylko i wylacznie dlatego, ze dal i mi piekna, zdrowa i dobra coreczke. Teraz mam wspanialego meza, kilkoro dzieci i jestem szczesliwa, ale zimny dreszcz przechodzi mi po kregoslupie za kazdym razem kiedy pomysle jak inaczejmoglaby sie ta historia dla mnie skonczyc.

Gość gość
Ktoś wie czemu inacce ne ma już pół roku? Tak nagle znikł