Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu nue doceniacie ojcow tylko matki

Polecane posty

Gość gość

Zawsze się mówi że matka jest lepsza. Nawet jak nie zarabia nigdy to mówi że utrzymuje dzieci. A to akorat tata utrymoje. Ja bardziej tatę kocham ale też. Ale mama zawsze ciągnęła kasę od taty na własne ciuchy kosmetyki itp. A jak dawała nam czasem ze trzy zł to wypominala że mam daje kasę. A to tata dbał aby niczego nie brakowało żebyśmy mieli wszystko do szkoły. Kasę kieszonkowe aby bolke kupić w szkole dzi inne nam potrzebne rzeczy. Nigdy nie wypomnial. A mama brała od taty klucila się i jedna zł która da czasem potrafi wypomniec że mam dała i ze my tylko kasy chcemy. Dobrze że tata miał działalność własną i durzo kasy bo mama by zarabiala i by nie dawała swojej. A fajnie tak dostać kasę i dac czasem dzieciom i wypimniec nie swoją. Teraz się zmieniła. Ale kiedyś to była masakra

Gość gość
gdybyśmy miały z mamą liczyć na utrzymanie ze strony ojca, to byłoby ciężko, bardziej cenię ją, bo mnie wychowała, dawała z siebie wszystko co mogła, a ojciec? zawsze był lekkoduchem, liczyło się tylko tu i teraz, pamiętam jak na studniówkę mi kasę obiecał i się wypiął, potem to samo było z weselem, owszem pomógł mi kilka razy, ale w sumie to ja więcej pomogłam jemu. Do tej pory w du/pie ma pracę, to co z nim będzie za te 10-15 lat, ma 55 lat i poza kilkoma gadżetami elektronicznymi i psem nie ma dosłownie nic i niczym się nie przejmuje, więc za co mam go doceniać?