Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem dziewicą i

Polecane posty

Gość gość
Jak dla mnie imbecylu, możesz nawet się podpalić w proteście przeciwko seksowi, mam to gdzieś, dopóki mi niczego nie wmawiasz i nie ugaszę cię, bo każdy ma prawo robić co mu się podoba. Tylko od cudzego życia wara.

Gość gość
milena_jestem dziś Ona nie chce żadnego

Gość milena_jestem
Kiedys to wszystkie malzenstwa byly obstawiane przez rodzicow danej dziewczyny i danego chlopaka, dopiero od niedawna mamy prawo wyboru z kim chcemy sie zwiazac, ktos tu nie zna historii. C';

Gość gość
statystyki dużo mówią: zwiększona liczba rozwodów w szczególności tych młodych, mężczyźni traktują jak przedmiot czyli tylko do seksu, tylko 10% kobiet trzyma cnotę aż do ślubu :/

Gość gość
Znam mnóstwo małżeństw które zaczynały przed ślubem, a całe życie kochają się, są sobie wierni i żyją razem już nawet 40 lat.

Gość gość
milena_jestem dziś na wsi co najwyżej :D w latach 60-80 było znacznie więcej mężczyzn romantycznych którzy się poświecali dla kobiet nie liczył się dla nich tylko seks bo dzisiaj to katastrofa kobieta się źle czuje a ten ma focha i zdradza kobietę bo się nie zgodziłą na seks. Zdradza aż 50% mężczyzn i niestety trzeba się z tym pogodzić

Gość gość
gość dziś znacznie więcej jest po ślubie i są trwalsze jest nawet udowodniono naukowo

Gość gość
Tak, dawaj linka do tych dowodów naukowych.

Gość milena_jestem
Kiedys bylo tak samo, a nawet gorzej, nie mow jak jest teraz jak nawet nie znasz historii, szlachta robila tak samo,ba, nawet malzenstwa kroli byly ustawione, nie wiem skad ten romantyzm, jak juz to w czasach romantyzmu duzo takich historii pisano, ale mala ilosc z nich sie spelniala, ludzie nie mysleli w sumie tak samo jak dzisiaj, nie patrzono na uczucia, byly wyjatki, owszem, ale nikle. Poza tym...Ekhm ale to wiadomo ze seks po slubie jest najlepszy sluchalam na ten temat godzinny wywiad ale nie rozumiem sensu w narzucaniu komus wojego zdania, i tak to nic nie, wiec po co sie frustrowac? Nie wszyscy sa stworzeni do "nawracania" zwlaszcza jezeli wypowiadaja sie tak...nieuprzejmie i z naciskiem.

Gość milena_jestem
W Polsce "seks" pisze sie przez "ks', nie mieszkamy w Ameryce, chyba ze ktos wrocil z wakacji.

Gość gość
milena_jestem dziś Ale mówię jak jest w dzisiejszych czasach narzekają na dzisiejszych mężczyzn i twierdzą, że wolały się wcześniej urodzić bo by miały szanse na lepszego faceta niz teraz

Gość gość
Mam takie podejscie jak kolega wyzej roochac jak najwieksza ilosc zaliczac i znikac zaden slub ;)

Gość milena_jestem
Jezeli dobrze szukasz i masz super charakter, po prostu posiadasz w sobie " to cos" znajdziesz mezczyzne nawet w okresie prehistorycznym, ale przyznaje, ze mi samej jest ciezko, malo kto czekalby do slubu, to zbyt duzo, czasami mam wrazenie, ze taki pies jest w stanie sie dla czlowieka bardziej poswiecic niz on sam dla siebie :) ;)

Gość gość
kiedyś karano niedziewicę przed ślubem. W dzisiejszym świecie dziewictwo to powód do wstydu jest bardzo rzadkie niektóre wolą dać ogłoszenie i dostać za tą kasę niż się oddawać seksualnie w związku i nic nie mieć z tego.

Gość gość
milena_jestem dziś W jakim wieku jesteś, że tak trzymać dziewictwo do ślubu? jesteś wierzącą katoliczką?

Gość milena_jestem
Dla nikogo tu nie jest powod do wstydu, u mnie znajomi raczej nasmiewaja sie z dziewczyn w moim wieku, ze nie trzymaja, bo to zalosne, ja sie nigdy z dyskryminacja dziewic nie spotkalam, wlasciwie to wrecz przeciwnie, nie wiem skad wy bierzecie tych wrednych i paskudnych ludzi :D No ja jestem bardzo wierzaca akurat, w takiej rodzinie sie wychowalam, z takimi osobami sie zadaje, chociaz w sumie mam pewna nie wierzaca przyjaciolke, ale mega kochana, uwielbiam z nia spedzac czas, ogolnie to z osob ktore znam ja jestem taka najbardziej religijna, nie wiem czemu, ale sie tego nie wstydze, nikt mnie za to nie wyzywa, ludzie lubia mnie i odbieraja pozytywnie :)

Gość gość
Badania moga być naciągane, ludzie w wywiadach mówia to co pytający im sugeruje, a jak są wierzący to też dużo im sie wydaje i nigdy nie są obiektywni. Ja znam małżeństwa, które zaczynały prze ślubem i są szczęśliwe, i znam kobiety, które zaczynały z seksem po ślubie a potem były bite, poniewierane i musiały uciekać z domu - kilka konkretnych przypadków. Seks po ślubie nie pociaga automatycznie za sobą szczęśliwego życia. Mimo to, niech każdy postepuje zgodnie z własnym sumieniem, jestem ostatnią osobą na świecie która uzurpowałaby sobie prawo do narzucania ludziom co mają robić, o ile nie ma to wpływu na dobro innych ludzi.

Gość gość
Dziewictwo zawsze daje gwarancję, że koleś nie spierniczy przed ślubem jak wielu, którzy obiecują złote góry i cuda na kiju, są do rany przyłóż, a jak już zaliczą czy w ogóle pojawi się dziecko to momentalnie biorą nogi za pas. W dzisiejszych czasach pełno takich facetów jest i nigdy nie można mieć pewności zcy będzie uczciwy, dlatego popieram, najpierw ślub a potem reszta.

Gość gość
milena_jestem dziś W jakim wieku jesteś? bo znam dziewczyny które się wstydzą dziewictwa i chcą jak najszybciej się tego pozbyć.

Gość milena_jestem
Ja tez nikomu niczego nie narzucam ani nie zycze zle c:

Gość gość
ciebie to dziewictwo i pisanie o nim najwyraźniej podnieca.

Gość gość
DO milena_jestem dziś W jakim wieku jesteś? bo znam dziewczyny które się wstydzą dziewictwa i chcą jak najszybciej się tego pozbyć. X ciebie gościu to dziewictwo i pisanie o nim najwyraźniej podnieca.

Gość gość
gość dziś Badania nie są naciągane tylko realia sprawdzili 2000 par i masz tego efekt. Przykład jesteś z chłopakiem w związku oddajesz się seksualnie po 5-6miesiącach a potem on cię zostawia? tak to wygląd a w dzisiejszym świecie! każdy facet kochający potrafi wytrzymać i zaczekać aż będzie gotowa bo mu zalezy na niej.

Gość milena_jestem
02:33- ale co z tego, ze takie osoby znasz? Ja takich nie znam, a jakby znala to bym sie z nich smiala, nie widze problemu, spokojnie :D :D I nie jestem jeszcze pelno letnia, jestem raczej bardzo mloda, nie powiem dokladnie ile mam lat, bo uznacie mnie za dziecko, czego po moich wypowiedziach nie jest latwo wywnioskowac,o.

Gość gość
gość dziś brawo wreszcie ktoś popiera to co mówie. Zgadzam się w 100%

Gość gość
Jak ktoś tak wałkuje temat dziewictwa na wszystkie strony i zakłada o nim 150 wątków dziennie, to znaczy, że ma wielka ochotę na seks, ale odmawia go sobie najpewniej ze względów religijnych, a całą tę OHYDNĄ CHUĆ wyładowuje w wątkach o dziewictwie. Pisanie o tym jest dla niego rodzajem masturbacji.

Gość gość
milena_jestem dziś a skąd wiesz, że zaczekasz z seksem?

Gość gość
02:36 nikt mnie nigdy nie zostawił, oprócz faceta, z którym nie było żadnego kontaktu fizycznego i nawet się nie całowaliśmy, bo ja nie pozwoliłam.