Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paweł890

Coś sie wypaliło

Polecane posty

Gość Paweł890

Witam. Zacznę od konkretów. Mam 21 lat i jestem z moją dziewczyną od 4 lat od 7 miesiecy mieszkamy razem, czesto jeździmy na wycieczki, przynajmniej 1-2 razy w tygodniu zabieram ją gdzieś, kupuje drobne prezenciki bez okazji, gotuje romantyczne kolacje, robię remonty u mniej w domu rodzinnym. Wydawało mi się że wszystko jest dobrze, moi rodzice bardzo ją lubią i ja też jestem lubiany u niej w domu. Kiedyś mieliśmy sytuację gdy po roku razem zauroczyła się w innym chłopaku (spotykali się na kawie, dyskoteka) wybaczyłem bo ją bardzo kocham i ona od tamtej pory się zmieniła jestem albo byłem dla niej najważniejszy. Od kilku dni 2tygodnie kompletnie mnie olewa nie mogę liczyć na żadne wsparcie z jej strony, a gdy ona mnie tylko potrzebuje to nawet o 2 w nocy potrafiłem ją zawieźć i pomóc. Obwinia cały czas mnie nie chce się spotykać nie ma dla mnie czasu nawet porozmawiać przez telefon (od dwoch tygodni mieszkamy w swoich domach rodzinnych mamy ferie ). Strasznie się źle dzieje a ja nie wiem co jest grane. Ona dzisiaj mi napisała że najlepiej jak nie będziemy się spotykali. Nie wiem co mam robić na dzisiaj zaplanowałem kolację w restauracji i nie wiem czy wtedy nie wyznać jej że to koniec. Proszę o pomoc jestem już bezradny. Pozdrawiam Paweł.

To, że jesteście ze sobą tyle czasu nie znaczy, że macie ze sobą być do końca życia. Jeśli czujesz, że Cie nie docenia i nie chce z Tobą być to po co się w tym babrać. Na pewno znajdziesz kobietę, która cię doceni i będzie kochać. Jesteś młody... Może trochę poszalej samotnie i zdystansuję się. Zobaczysz jak będzie. Ja bym ją kopnęła w tyłek ;)