Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luna2016

Zostawił mnie w Walentynki! Załamana...najlepszy jego tekst.....

Polecane posty

Gość gość
Nie przesadzacie? 60 kg. gruba? o 4 kg. ma za mało. Ja mam 162 cm i ważę 64 kg.powinnam lekko schudnąć i nie uważam się za grubaskę.Hallo???Chcecie z nas manekiny zrobić?

Gość gość
matko boska w paszczu naprawde wziela po 4,5 roku.. :( i czym tu sie szczycic autorka facet smiec i o nim zapomnij :(.. pobeczysz pobecczysz bo baby to kozy czasem becza :D ale przestaja, poznasz innego faceta zaplodni cie i bydziesz szczesliwa jeszcze nie lam sie

Gość gość
taaa bo my faceci lubimy czekac po 3 lata na loda po 5 na anal. jebnij sie w łepetyne.

gru gru cool.gif broken wygadana dzisiaj cyba miala seksy jakies cool.gif gru gru x heh:) a co za łobuz podsłuchuje tygryska

Gość przerost tresci nad forma
A co dopiero inne rzeczy. Więc jeżeli piszes,z że dałaś mu wszystko to znaczy, że chłopak zaliczył u ciebie wszytskie bazy bez szacunk>>A ty mylisz ze gdyby calowa sie z nim po pol roku po drugim pol roku coś innego by bylo itd. to on by dzisiaj nie odszedł ? to gratuluję intelektu. to nie mecz baseballa w któym ktoś chce zaliczyc wszystkei bazy jak napisalas i dopiero mysli aby odejsc zreszta gdyby tak bylo to jestes jeszcze glupsza bo od ciebie odejdzie po 20 latach a chyba lepiej wczesniej niz pozniej.

Nie przesadzacie? 60 kg. gruba? o 4 kg. ma za mało. Ja mam 162 cm i ważę 64 kg>>to że ty waższy wiecej nie oznacza ze ona nie jest gruba dobrze ktos napisal to jest juz otylosc no ale ona dla niego sie tuczyla :D

Gość luna2016
A kto mówił,że robiłam z nim to wszystko na początku,czytaj ze zrozumieniem! 2 lata byliśmy!!

Gość gość
luna ile masz lat ? z jakiego woj. jestes ?

Gość gość
szkoda ze nie trafiła mi sie taka laska jak luna. zycie jest niesprawiedliwe.

Gość luna2016
Nie martw się,więcej bym nie przytyła,mówił,że tak wyglądam super! Ale ja czułabym się lepiej o 5 kg. mniej. I teraz na pewno schudnę z nerwów :(

Gość gość
Zamiast spać, to głupoty piszą głuptaki a to - w kakao, a to - wszystkie bazy zaliczone, a to - nie dawać chłopu ... ni huja, A przecież, to bajkopisarskie wymysły pokręconej głowy I po co ?

Gość luna2016
24lata, mazowieckie,a co na randkę chcesz się wybrać,nie szukam nikogo!

Gość gość
I co tam słychować ? Niebieska pomarańczko zjadana przez Księcia nietoperza ? Trójkątna mrówko w prostokątnym ekranie komputerka ?

Gość gość
Luna nie martw się,znajdziesz kogoś normalnego zobaczysz,poryczysz i minie.napij sie winka i będzie git

Gość gość
i ja nikogo narazie nie szukam ... pytam z ciekawosci bo wydajesz sie byc ciekawa uczciwa osoba.

Gość luna2016
Nawet nie mam czego się napić :( Te puste skarbonki co tu najgłośniej brzęczą żegnam!

Gość gość
ok ,spadam i ja . 3maj sie luna. szkoda ze nie spotkałem takiej osoby jak ty na swojej drodze ... moze w innym życiu, w natepnym, lepszym.

Gość luna2016
Dzięki,jestem uczciwa i przede wszystkim normalna. Myślicie,że kogoś znalazł?Piszcie normalnie ze mną,uczciwie wam napisałąm co robiliśmy bo i tak mnie nie znacie,więc wy uczciwie napiszcie co sądzicie? czy ma inną?Ja zastanawiam się czy jeżeli tak,to czy ładniejsza? Ja byłam jego ideałem(niby) a tu nagłe zerwanie.Dziwi mnie to.

Gość gość
p.s. bedziesz chciała pogadac to daj znac na ulpogodna@wp.pl

Gość luna2016
odpisze mi ktoś coś krótko,bo też zaraz uciekam

Gość gość
A gościowi powyżej się podobasz bo full wypas robisz buhaha dobry agent :D

może ma a moze nie ma skad ktoś ma wiedzieć moim zdaniem ten tel. świadcyz o tym ze kogos ma.

Gość luna2016
Dzięki,może napiszę ,,na razie nie mam głowy

Gość luna2016
Ok dzięki ,uciekam.Dobranoc wszystkim.

norma to pojecie wzgledne nie ma sie z czego smiac ma dziewczyna inny punkt odniesienia.

Gość Turkuć
Śmieszny projekt.

Żegnam,uduś się swoim jadem żmijo! x a Ty sie przytul do swego *****cza... oops, przepraszam. zapomniałam:)