Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

miałam właśnie sen że posuwa mnie kuzyn męża

Polecane posty

Gość gość

było tak niesamowicie realnie, obudziłam się niedawno i mam 100% wrażenie że to działo się naprawdę, że był obok, teraz tęsknię za tym jak mnie całował. Hah, a on nawet nie wie czego z nim dziś w nocy doświadczałam. :) Nigdy nawet o nim nie myślałam, wczoraj przypadkowo zobaczyłam jakieś jego zdjęcie na fb i od razu taki sen. Jest mi dziwnie, tęsknię za nim. Mieliście tak kiedyś po śnie?

Gość gość
Był w tobie

Gość gość
Był. Ale tylko we śnie. A ja głośno jęczałam

Gość gość
Meza odwiozlam na lotnisko wsiadl w samolot i polecial . Ja pojechalam do meza ciotki bo cos chcialam zeby mi zalatwila. Kuzyn mojego meza byl o 2-a lata odniego starszy bardzo mi sie podobal i tyle. Ciotka mi zaproponowala zebym na noc zostala to swobodnie porozmawiamy ten kuzyn tez dyskutowal z nami i bardzo sie mi przygladal.Ciocia przygotowala mi lozko i kazdy poszedl do swojego pokoju.A ze zmeczona bylam to szybko zasnelam nagle cos mi nie pasuje i mysle czy to sen czy zeczywistosc Oczy otwieram i nie dowierzam ze na mnie lezy kuzym i mnie posuwa, pogodzilam sie z tym nogami go objelam buzi mu dalam i mu powiedzialam ze jak tak postapiles masz mnie zadowolic i mocno w******yc az bede sie zwjala i wyla z rozkoszy. Stanal na wysokosci zadania przerznal mnie jak zaden inny jeszcze nie Dlatego czasami pozniej dupcyc sie mu pozwalalam jak bylam sama

Gość gość
Temat założył facet bo zadna kobieta nie napise "dupczyć"