Marcelina94 0 Napisano Luty 15, 2016 wczoraj był miesiac kiedy poroniłam . od dwoch dni znow mam jakies podone objawy ciazy miedzy innymi ulgotanie w brzuchu , wzmorzony apetyt, ciagle jestem senna , temperatura ciała jest podwyzszona 37 / 37,2 a temperatura pochwy rano wynosiła dzis 36,9 a wcoraj wieczorem 37,2 ,co prawda piersi mnie nie bola i ostatnio gdy byłam u lekarza stwierdził ze wdała mi sie grzybica pochwy biore globulki i stosuje masc. Nie badał mnie pod wzgedem ciazy . Jeszcze nie dostałam okresu po poronieniu, czy to moze byc ciaza ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 15, 2016 Trudno nam to ocenić, nie możemy Cię przebadać itd. Mogą to być tylko "urojone" objawy. Nie napiszę Ci, że to ciąża, bo nie chce robić nadziei. Zrób test ciążowy lub badania bhcg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcelina94 0 Napisano Luty 15, 2016 to raczej nie nadzieja poniewaz nie chciała bym byc ponownie w ciazy . ale czy wtak krotkim czasie moge juz miec takie oto objawy ? dodam ze jeszcze mam wyostrzony bardzo wech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 15, 2016 A wspolzylas bez zabezpieczenia? Teoretycznie w ciazy mozesz byc. Ponoc po poronieniu plodnosc jest wieksza. Tylko Ty wiesz. Te objawy o ktorych mowisz pojawiaja sie pozniej w ciazy. Nie na poczatku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marcelina94 0 Napisano Luty 24, 2016 Dziękuję za odpowiedzi wykonałam test ciazowy wyszedł negatywnie ( jedna kreska) , kilka dni pozniej dostałam długo wyczekiwany okres. Czytałam również że mogłam miec objawy ponieważ moje hormony jeszcze sie nie ustabilizowały lub poprostu dopadł mnie syndrom poronny, czyli że sama siebie nie winie za poronienie ale moja psychika ucierpiała i sama doszukuje sie objawów. wszystko zakonczyło sie pozytywnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach