Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

zapraszam na tabliczkę czekolady spod lady 4

Polecane posty

Gość gość
późna ta powódka, ups, pobudka

Gość gość
ifka zaloguj sie

Gość gość
ŻabAlka dziś usmiech.giflapka.gif wyspałam się, tralalalalala kwiatek.gif x uwazasz, ze kogos to obchodzi i tak wazna wiadomosc musialas oglosic wszem i wobec? xxx Maciek B dziś Ja jutro robie zupe. x normalni ludzie zupe gotuja xxxx ŻabAlka dziś " gość dziś ifka zaloguj sie " X sama się zaloguj cool.gif x nie wp*****laj sie miedzy wodke a zakaske nikt cie o szczekanie nie prosil adwokatem tez nie jestes i nigdy nie bedziesz

"nie wp*****laj sie miedzy wodke a zakaske nikt cie o szczekanie nie prosil adwokatem tez nie jestes i nigdy nie bedziesz " X ups, komuś nerwki puściły :P nigdy nie chciałam być adwokatem, w przeciwieństwie do tych, którzy chcieli i z prawa zostali wywaleni na zbitą buzię ;)

Gość gość
skoncz z ta swoja nudna monotematycznoscia x nie wiesz kto pisze, ale wiesz kim chcialby zostac x

if - szczurzyca sama zasugerowała swój kompleks na tym punkcie, wystarczy czytać ze zrozumieniem ;)

Gość gość
"gość dziś eM jak do wakacji żadnej nie wyrwiesz to daj znać ciągle mnie kusisz" xxx a moge dać znać z wyprzedzeniem?:D