Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia127A

mamy na listopad 2016

Polecane posty

Gość Asia127A

Witam czy sa tu dziewczyny które zaszły lub planują dziecko na listopad?

Gość gość
Hej ja czekam za 2 kreseczkami dopiero jakby się pojawiły to będę miała termin na listopad...

Gość francescosmum
Wczoraj zobaczyłam dwie kreseczki!

Gość 32latka w 5 tyg
Dołaaczam się, w środe zobaczyłam dwie kreski!!! Beta 466:-)

Hej dziewczyny :) Dzisiaj wyszły mi dwie kreseczki, nie wierzyłam , więc powtórzyłam test i znowu to samo :) Mam takie pytanie, czy lekarz rodzinny może wystawić skierowanie na badanie hcg i progesteron?

Gość Melciaaa
Hej :) ja swoje dwie wyczekiwane kreseczki zobaczyłam ponad dwa tygodnie temu. W środę mam wizytę u lekarza i wtedy zobaczę dopiero pierwsze usg. Od tygodnia mam złe samopoczucie, nudności od rana przez cały dzień. Mam już prawie 5 letniego synka i teraz przyszedł czas na drugie dziecko :) a jak tam u Was dziewczyny ?

Gość gość
Hejka. mogę do was dołączyć? też podejrzewam że mogę być w ciąży okres mi się spóźnia już 3dzień jestem trochę zmęczona i jakoś dziwnie się czuje pod koniec tygodnia zrobię sobie test bo to może stres spowodował brak okresu. a wy jak tam dziewczyny

Gość gość
Żana26 idź do najbliższego laboratorium ja zapłaciłam za hcg 30zl. Rano zrobiłam test i zobaczyłam dwie kreseczki przy czym jedna była bardzo blada. Polecialam do laboratorium oddałam krew i już o 16-stej wiedziałam że jestem na 100% w ciąży