Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca a raczej jej brak UK

Polecane posty

Gość gość

Co jest nie tak? Od 1 stycznia nie mam pracy. Szukam jej aktywnie dzien w dzien. Wyslalam juz chyba z 200 + aplikacji na indeed, reed plus bezposrednio do firm. Znam bdb angielski, mam ponad roczne doswiadczenie z UK (tyle tutaj jestem) , dobre referencje, wszystkie potrzebne dokumenty i nic, telefon milczy. A ja szukam czegokolwiek - sklep, restauracja, pub... :/ Mieszkam w Londynie

Gość gość
Od stycznia do konca marca jest ogolnie martwy okres i ciężej wtedy o prace.Skorzystaj z agencji pracy tymczasowej.Tam ci szybciej coś znajdą i wysyłaj w międzyczasie na lepsze oferty.

Gość gość
mieszkasz w londynie, masz tylko roczne doświadczenie i ogromną konkurencję. Dlatego. Spróbuj przez agencję.

Gość gość
W wiekszosci ogloszen wymagane jest 6 mc-y badz 1-2 lata doswiadczenia. Wiem, ze rok to nie rewelacje, ale zawsze juz cos. Bez doswiadczenia stad to juz w ogole katastrofa. A mowia, ze to w Londynie najwiecej pracy i najlatwiej ja dostac, znalezc... Tylko, ze konkurencja prze-ogromna

Gość gość
ale ile jest osób które mają tego doświadczenia więcej? Londyn to tragedia, drogi i masa ludzi którzy uwierzyli, że tam pracy wystarczy dla każdego. Szukaj w innym mieście

Gość gość
bo mieszkasz w londynie to jest problem

Gość gość
Ale to zawsze ktos bedzie mial od nas lepsze doswiadczenie, wyksztalcenie, znajomosc jezyka itd. Normalne. Jak sprawdzalam w necie to nawet po 100+ osob aplikuje o prace na kazda pozycje. Poza tym nie sadze by z pracy keenera/ki itd mozna bylo w Londynie wyzyc. Szukaj poza Londonistanem ;)

Gość uleczka131a
Znaleźć pracę faktycznie nie jest łatwo. Mnie zajęło to ponad rok. Może zanim znajdziesz coś stałego, to pomyśl o pracy tymczasowej. Zobacz to http://partner.proficredit.pl/ Praca przy sprzedaży pożyczek przez internet. Za każdą sprzedaną pożyczkę 2% prowizji. Jak masz w domu komputer, to chyba warto spróbować.