Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PRUS

Wolicie Ładne, atrakcyjne czy raczej przeciętnej urody kobiety?

Polecane posty

Gość PRUS

Niby odpowiedź jest oczywista, ale jak się głębiej zastanowić to tak oczywista nie jest! Bo z moich obserwacji wynika jasno Ładna kobieta nie nadaje się do życia! Ludzie! Trzeba myśleć o życiu widzę co się dzieje ładne laski, w życiu stawiają na rozrywkę , mają ogromne wymagania i co do urody, i co do finansów nie myślą o życiu a o lansie i zabawie, rzadko kiedy myślą o rodzinie mówię o tych naprawdę atrakcyjnych. A zwiazki z takimi? Pewnie w nocy jest fajnie :) ale na jak długo umówmy się moi znajomi którzy mają atrakcyjne laski to max 3 4 miesiące. A na drugiej stronie dziewczyny o przeciętnej , skromnej urodzie, oczywiście i tu znajda się mało rozważne, imprezowiczki. Ale w większości są bardziej wyważone, spokojniejsze , trwalsze w związkach, myślą o rodzinie życiu. Pewnie bardziej stawiają na naukę , a potem pracę Moje zdanie jest takie TRZEBA MYŚLEĆ O ŻYCIU, LEPIEJ WYBRAĆ PRZECIĘTNĄ LASKĘ I MIEĆ ZA CO ŻYĆ NIŻ CAŁE ŻYCIE ŻYĆ SZPANEM I NIE MIEĆ NAWET SZCZĘŚLIWEJ RODZINY

Gość gość
Ładne, łatwe, kontaktowe

Gość gość
Jasne, że myślenie w stylu muszę z*****ać jakąś z******tą laskę to myślenie 20 latków. Każdy ci to powie że z ładnej miski sie nie najesz więc lepiej znaleść sobie kogoś przecięntego ale przynajmniej bedziesz miał pewność ze cię nie będzie zdradzać

Gość gość
Przeciez KAZDA zbrzydnie i juz nie bedzie wygladala tak jak wczesniej.. i jak mozna porownywac 20 tke..do 30 tki ? ...

Gość gość
Pytanie czy te ładne są w twoim zasięgu że tak się pytasz na forum? Kiedyś słyszałem taką opinie że wiesz czemu faceci mają brzydki kobiety? bo na lepsze ich nie stać! Każdy marzy o pięknej kobiecie, a mogą je mieć max 1 % populacji

Gość Prus
gość dziś Zbrzydnie? wiadomo że się zestarzeje, ale dzisaj ludzie nie starzeją się tak szybko. Uwierz mi że 40 letnia atrakcyjna mamuśka działa na młodych facetów bardzo ale to bardzo! Wiec z tym brzydnięciem to nie jest też tak oczywiste. Weś pod uwagę że jak laska wie że jest ładna, to ma do końca życia takie mniemanie o sobie że jest gwiazdą i faceci o nią zabiegają

Gość gość
Lepiej szukać wśród tych ładnych. Wiadomo szanse na podryw małe ale zawsze są. Jak masz takie możliwości że możesz sobie wybierać to tą ładną.

Gość gość
Ja nie jestem zbytnio pieknym facetem i mam straszne parcie na piekna jak modelka ,musze miec taka,wtedy bede sie lepiej czul,moja samoocena wzrosnie i kumple pochwala.

Gość gość
Ładną na romans, do życia przeciętnej urody!

Gość gość
gość dziś Ale czy to jest poważne myślenie? No wiadomo każdy chce sie pochwalić ale no bądźmy szczerzy chcemy wyiść za kogoś na całe życie a nie mieć laskę na 2 miesiące i tak za 10 lat wszyscy będziemy starzy. Ja mam aktualnie 27 lat za 10 lat to będzie 37 i napewno nie będe wzbudzał zainteresowania wsród ładnych kobiet

Gość gość
bedziesz wzbudzal litosc-chodzenie na kase z mlodymi laskami ;)

Gość gość
37 to nie jest dużo. Zaufaj mi jak masz bajer + wygląd + trochę pozycji to każda małolata ci da.

Gość gość
HEH ja mam w szkole wfistę który ma 41 lat. i wszystkie sie w nim kochamy Wiem, że jak nie miał żony to było z 5 lat temu to z niektórymi licealistkami miał romanse, A że mieszkam w małej miejscowości 100 tys. to wszyscy go znają jako playboye

Gość gość
malolata-dziewczynka mu da,ale nie KOBIETA !!

Gość gość
Nie musi być miss świata ani nawet powiatu:D ale musi mi się podobać bo trudno być z kimś kto się zupełnie nie podoba. Właściwie ze spraw urodowych mam tylko jedno kategoryczne wymaganie - żeby była szczupła:P i najlepiej wysoka ale to już nie tak kategorycznie. Myśle że dla wiekszości mężczyzn (a może i kobiet też) istotnych jest kilka cech związanych z wyglądem a do reszty już się dopasują:P

Gość gość
kobieta też mu da. Zaufaj mi mam XXI wiek. Jak się ma trochę urody to można ****ać do woli. Dzisiaj ludzie są wyzwoleni. A Polska to i tak konserwatywny kraj. nie wiem co się musi dziać w takiej Hiszpani czy Włoszech. Ale dzisaj każdy nastawiony jest na podryw i zabawę. Jesteś młody możesz romansować ze starszymi, jesteś starszy możesz romansować z laskami w swoim wieku i z młodszymi. Zufaj mi ! tylko to widać w wielkich miastach ja mieszkam w Gdańsku i to co widzę to naprawdę przechodzi ludzkie pojęcie. Dzisaj przeciętny gość ma w ciągu roku 3 partnerki seksualne. Przeciętna laska ma około 10 na rok. Jak jest nastawiona na imprezowanie

Gość gość
Przeciez kobieta atrakcyjna nie musi byc idealna ,piekna jak z obrazka... Jest wiele pieknych kobiet jak z obrazka,ale nie sa one kobiece,nie sa seksowne...

Gość gość
AUTORZE! JESTEŚ ŁADNY? jak nie to nie masz co zachodzić w głowę Ładna laska nie będzie z tobą, chyba że dla kasy. Zostają ci te brzydkie

Gość gość
Kto mi znajdzie kobietę ATRAKCYJNĄ, WIERNA, WOLNĄ, WYKSZTAŁCONĄ, ZARADNĄ I PRACOWITĄ? nie ma takich! ale jak by pierwszy z tych elementów zamienić zamiast Atrakcyjna dać Przeciętnej urody / brzydka to się znajdą

Gość gość
ATRAKCYJNA nie oznacza idealna !! jest wiele pieknych dziewczyn jak z obrazka,ale one nie sa seksowne,nie sa kobiece tak naprawde.

Gość gość
HEH no coś w tym jest. Ja osobiście gustuje w dziewczynach o przeciętnej urodzie. Kiedyś miałem atrakcyjna laskę koledzy mi zazdrościli do tego stopnia, że jak szedłem na imprezie do kibla to gdy wracałem koło niej kręciło się z 10 gachów. Cały czas zachodziłem w glowe co robi czy mnie nie zdradzi no i co po paru miesiącach związku znalazła sobie fagasa

Gość gość
Atrkacyjna dziewczyna = kłopot, zdrada, nerwy, jak nie jesteś na to gotowy to daj se spokój i znajdź sobie laske na poziomie, z przeciętną urodą

Gość gość
KAZDA LADNA buzia,kazde ladne cialo ZBRZYDNIE !!

Gość gość
Dokładnie zbrzydnie, i nie będzie fenomenu. Trzeba myśleć o życiu Dlatego brać o normalnej urodzie

Gość gość
Autorze a ty taki piekny,ideal z cialem Adonisa?

Gość Prus
osobiście tak jak mówię moi znajomi i ja sam sparzyłem się na lasce która miała mnie w d***e. Ona wiedziała że jak ja zostawie to itak znajdzie sobie fagasa . Proste brać gorsze laski od siebie żeby mogły nas podziwiać. takie jest moje zdanie Jeteś głupi weś głupsza od siebie. Zarabiasz mało weś taką co zarabia jeszcze mniej, Inaczej nie bedziesz szanowany ani przez nią ani przez jej rodzinę

Gość gość
gość dziś Szczerze! to twarz mam ładną , ale ciało! jestem dość zj*****j budy. TZN gdy mam koszulke spoko nawet wyglądam na napakowanego xD Ale tak dobrze nie jest. Mam obwisłą klate i duże boczki na biodrach no poprostu jestem otłuszczony mimo że nie mam nadwagii.Także to jest mój problem. Moja klatka piersiowa jest powodem kompleksów

Gość gość
blleee dla mnie klata u faceta to podstawa jak widze gościa z cyckami to blee

Gość gośćewunia
Hmmm Po lekturze tych postów... Czy ktoś jeszcze się dziwi że ładnym jest o wiele trudniej znaleźć faceta do związku?

Gość gość
Zgadam się z autorem ale nie kazda ładna dziewczyna nie nadaje się do życia i nie kazda brzydsza odrazu bedzie świetna kandydatką na żonę, z resztą kazda kobieta jest piękna na swój sposób i najważniejsze jest to czy jest się dobrym czlowiekiem a nie czy ma się urodę modelki smile emoticon tak ma marginesie to nie kazdy kto mysli poważnie o życiu i chce w jakiś sposób je sobie poukładać musi być brzydki, albo nie stać go na "ładną" dziewczynę, która nic sobą nie reprezentuje bo na takie stać każdego. A żeby znaleźć kogoś wartościowego trzeba zapracować. Pozdrawiam :)