Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warszawiankaaaaa

Chcę oddać syna do adopcji

Polecane posty

Gość warszawiankaaaaa
Pójdę. Nie wiedziałam że jest tyle możlwych zasiłków złożyłam o dwa i mi przyznali nikt nie powiedział że mogę się ubiegać o więcej. Dzięki za pomoc.

Gość gość
Nawet jak nie dostaniesz tyle. To dostaniesz 200 zl jako samotna matka, okolo 1300 zl jako opiekun dziecka niepełnosprawnego i 500 zl . Łącznie to bedzie okolo 2000 zl. Dziecko do przedszkola musi chodzić chociaż na 5 godz. do przedszkola a Ty w tym czasie moze pracuje albo rob cos w domu dorywczo. Mysle ze to najlepsze wyjście. Ja na Twoim miejscu sprobowalabym sie jeszcze z rodzicami dogadać.

Gość gość
Asperger takze się do tego zalicza.

Gość gość
"Ja swoje trzymałam na miejscu, kiedy była taka potrzeba. Dzięki temu nie jestem patologią umysłową. " ty weź już s********j. Ja do autorki mam wiecej szacunku niż do ciebie. Ma wiecej klasy w zachowaniu niż ty. Autorko z racji niskiego dochodu będzie ci przysługiwać 500 zł na pierwsze dziecko.

Gość gość
Siedzi taka z****** patologia, która jest ciemna, jak tabaka w rogu, duuuupczy się na lewo i prawo, a potem wyciąga rękę po państwową kasę, a inni muszą na to pracować.

Gość gość
walcz o alimenty od ojca badz z funduszu alimentacyjnego to np kolejne 500 zł

Gość warszawiankaaaaa
Wiem że podał fałszywe bo wtedy to moi rodzice jeszcze byli opiekunami prawnymi syna i zgłosili go o alimenty i okazało się że osoba z takim imieniem i nazwiskiem i datą urodzenia nie istnieje. Nie wiem dokładnie jak to było ale latali po policjach i w ogóle i nie udało się go znaleźć. Prawie mnie zagryźli za to że puszczałam się z jakimś bezimiennym.

Gość warszawiankaaaaa
12 38 te 200 zł na samotną matkę już dostaję

Gość gość
gość dziś Siedzi taka z****** patologia, która jest ciemna, jak tabaka w rogu, duuuupczy się na lewo i prawo, a potem wyciąga rękę po państwową kasę, a inni muszą na to pracować x a ty zazdroscisz ? bo ciebie NIKT nie chce dupczyc ? pomoc sie jej nalezy a twoje gderanie sobie w pochwe wsadz .

Gość gość
warszawiankaaaaa dziś Wiem że podał fałszywe bo wtedy to moi rodzice jeszcze byli opiekunami prawnymi syna i zgłosili go o alimenty i okazało się że osoba z takim imieniem i nazwiskiem i datą urodzenia nie istnieje. Nie wiem dokładnie jak to było ale latali po policjach i w ogóle i nie udało się go znaleźć. Prawie mnie zagryźli za to że puszczałam się z jakimś bezimiennym. x kazdy popełnia błedy . niestety . To alimenty z funduszu

Gość warszawiankaaaaa
Nie jestem patologią. Nie piję nie palę nigdy narkotyków nie brałam. Nigdy nie uczyłam się dobrze to i nie mam wykształcenia. Ale to co innego być słabym uczniem a co innego nie chodzić do szkoły bo się bierze narkotyki. Uprawiałam seks z chłopakiem mając 17 lat wszyscy go znali z takiego imienia i naziska i jaoś nie przyszło mi do głowy sprawdzić mu dowód.

Gość gość
Babsko powinno trzymać majtki na d***e, skoro wiedziała, że nie ma socialu, aby mieć nawet 1 dziecko. Zupełny brak odpowiedzialności. Szkoda tylko tego maluszka, że ma matkę matoła. Jak jej brak pracy, niech idzie targać wory do biedronki. Czy moze paniusia zbyt delikatna na to jest?

Gość gość
A Twoi rodzice kiedy Cie wyrzucili.??

Gość warszawiankaaaaa
Nie dostanę alimentów jak ojciec nieznany to już sprawdzałam.

Gość gość
warszawiankaaaaa dziś Nie jestem patologią. Nie piję nie palę nigdy narkotyków nie brałam. Nigdy nie uczyłam się dobrze to i nie mam wykształcenia. Ale to co innego być słabym uczniem a co innego nie chodzić do szkoły bo się bierze narkotyki. Uprawiałam seks z chłopakiem mając 17 lat wszyscy go znali z takiego imienia i naziska i jaoś nie przyszło mi do głowy sprawdzić mu x nie słuchaj zawistnych idiotek których zaden facet nie chce :) szukaj pomocy bo to ci sie nalezy

Gość gość
gość dziś Babsko powinno trzymać majtki na d***e, skoro wiedziała, że nie ma socialu, aby mieć nawet 1 dziecko. Zupełny brak odpowiedzialności. Szkoda tylko tego maluszka, że ma matkę matoła. Jak jej brak pracy, niech idzie targać wory do biedronki. Czy moze paniusia zbyt delikatna na to jest? x pani madra sie odezwała co gaci nigdy nie sciagała :) :) :P

Gość gość
Nalezy jej sie to pacnięcie w łeb i kopniak w zad, żeby się ruszyła do pracy zamiast siedzieć i szukać na forum pomocy wśród niedopchanych bab.

Gość warszawiankaaaaa
12 46 Ja MAM PRACĘ. 12 46 Po osiemnastce. CHodziłam wtedy do liceum zaocznego ale go nie skończyłam po wyprowadzeniu się.

Gość gość
warszawiankaaaaa dziś Nie dostanę alimentów jak ojciec nieznany to już sprawdzałam. x no dobrze ale notatki jakies z policji sa ze cie oszukał wiec moze wtedy fundusz wypołaci . nie znam szczegolow . udaj sie do prawnika czesto pomagaja w urzedach

Gość gość
Nie oddawaj dziecka do adopcji. Zniszczysz mu życie na samym poczatku. Wiesz jakie problemy maja później takie dzieci? Dzieci porzucone przez matki maja traumę do konca zycia, gorzej się rozwijają, pogłębiają się ich choroby itp.

Gość gość
Czy rodzice faktycznie aż tak nie chca Ci pomodz? Nie chca widzieć wnuka?

Gość gość
I za wnukiem nie tesknia. Nie chca pomoc w opiece? Czy rodzice pija?

Gość gość
pomodz = pomóc

Gość warszawiankaaaaa
Ojciec pije. Chcą widzieć czasem na przykład zapraszali mnie na święta. Ale powiedzieli że mam radzić sobie sama. Mam trójkę rodzeństwa które jest w wieku szkolnym i mówią że nie ma miejsca na kolejne dziecko u nas. I tak słuchali rok płaczu dziecka.

Gość gość
To fakt, alimentów z funduszu nie dostaniesz,ale daj zdjęcie tego frajera a namierzę ci go w pół godziny. Wszystko dziś można. Masz fotę to dawaj i podaj dane, którymi się posługiwał

Gość gość
uważam, ze nie ma nic gorszego, niz niekochane dziekcko, co zdarza sie i w pelnych rodzinach i u Ciebie autorko. Bardzo wspolczuje temu dziecko, co bedzie czuło jak nie bedzie mamy ptzy nim. Serce sie kraje.

Gość gość
Mam rodzinę na dolnym śląsku, wiesz świat jest mały więc może też coś uda mi się wskórać jak koleżance wyżej

Gość gość
Az mi sie nie chce wierzyc, ze rodzice wola,zeby wnuk szedl do adopcji niz zeby corka z nimi mieszkała ,skoro wczesniej sie miescila, sami ja na swiat powolali.

Gość warszawiankaaaaa
Mam mieszane uczucia. Pokazywanie czyjegoś zdjęcia w internecie nie jest ok. Ja kocham mojego syna. Po prostu nie mam już siły. Dzisiaj jestem na zwolnieniu lekarskim to siedzę z nim w domu. I odpadnie mi 60 zł w pracy. Rano byliśmy na spacerze i placu zabaw teraz gotuję mu zupę a on się bawi sam. Po obiedzie spróbuję mu poczytać ale z nim jest ciężko on lubi wszystko sam.