Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warszawiankaaaaa

Chcę oddać syna do adopcji

Polecane posty

Gość gość
gość dziś "Ja swoje trzymałam na miejscu, kiedy była taka potrzeba. Dzięki temu nie jestem patologią umysłową" I co seksu nie uprawiałaś, aż do ślubu? Aż do momentu decyzji o dziecku? Bo nawet przy antykoncepcji można wpaść

Gość gość
13:36 podajze mela na stronie, moze sie do ciebei odezwie, tez bym nie chciala o perwnych rzeczach na tym forum rozprawiac. Jak nie bedzie chciala to nie, proste

Gość gość
Jaki samosąd, co ty gadasz? Co, my kafeterianki damy mu po pysku? Należałoby mu się, ale spoko, nie zrobimy tego.

Gość gość
Rodzice Cie wywlili facet podal falszywe dane zeby se pozbykac bez zoobowiazan a Ty nadal jestes naiwna i wierzysz w dobroc tego swiata. Maaatko jakas Ty naiwana jestes. Gnoja chronisz a dziecko chcesz oddac do adopcji.

Gość gość
13:36 podaj maila dla niej, moze sie odezwie,

Gość gość
Samosad...ludzie nie sa głupi i nim takich rzeczy w dzisiejszych czasach nie robi. Ludzie tylko chca Ci pomodz i zdobyć jego prawdziwe dane abyś mogla złożyć pozew o alimenty.

Gość gość
daj fotke tego kolesia to ci pomoze go poszukac - c h uj dzieciaka zrobił i grosza nie daje .

Gość gość
mam troche kosmetykow, szampony nowe, ktore zakupilam i nie uzylam raz. Komus by sie przydaly. Ech człowiek jak chce pomoc ludzie uciekaja :)

Gość gość
Prowa

Gość gość
Kurcze szkoda mi was:( zero pomocy nawet matka ci nie pomoże a to przykre:( dostaniesz 500 zł od kwietnia jeszcze. Jak go oddasz to bedzie nie szczesliwy, jestes na pewno dobrą mama, on Cie kocha nawet pomimo swojej choroby. Jak go oddasz to watpie zeby znalazł normalna rodzine raczej chorych dzieci nie chca adoptowac chyba że zagraniczi.

Gość gość
Dziewczyno, dziecko ma już 4 lata a Ty tak mało wiesz o jego zanurzeniu. Sama mam dziecko ze spektrum autyzmu wiec Ci wyjaśnię. Na zespół Aspergera należy mu się orzeczenie o niepełnosprawności. Jeśli dobrze wypisza wam papiery (głównie psycholog) to należy Ci się 1300zl miesięcznie. Plus 153 zasiłek pielęgnacyjny. Do tego dostaniesz 500zl od kwietnia czyli lekka ręką masz 2000tys !!! Co więcej, musisz załatwić orzeczenie o potrzebie specjalnego kształcenia i wtedy przedszkole dostaje na dziecko ok 4 tyś MIESIĘCZNIE! !!! Jak znajdziesz dobre przedszkole to cała terapię możesz tam mieć. Zamiast siedzieć na kafe, powiedz na forach dla dzieci ze spektrum. Tak się wszystkiego dowiesz. Ja mam jeszcze inne dodatki, plus zbieram 1%, i miesięcznie wychodzi mi na dziecko 3tys. Dorabiam sobie po nocach bo jestem tłumaczem. W efekcie mam tyle kasy ze mogę zapewnić synkowi wszystko czego tylko mu potrzeba. Weź się w garść i zacznij działać.

Gość gość
To prowo. Zaproponowałyśmy jej pomoc, ubrania, zabawki kosmetyki i co? I panna uciekła. W tak tragicznej sytuacji wzięłaby wszystko z pocałowaniem ręki...

Gość gość
podałam meila, chcialam oddac to, czego nie potrzebuje, mam w nadmiarze, i nie zużyte kosmetyki, jedzenie-tylko kupione, nowe :/ Jesli to prowo, to nic, jesli nie, to zycze tej matce duzo zdrowia i rozwagi, bo nikogo bliższego niż własne dziecko nie będzie mieć nigdy