Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natasha099

dlaczego nie dostaję okresu?

Polecane posty

Witam, mam 19 lat i bardzo nie regularne miesiączki. Ostatnio zdarzyło mi się ,że w listopadzie nie miałam w ogóle potem 14 grudnia nadszedł, wcześniej też spóźniał się ok. miesiąc albo kilka tyg (2,3...) czasem był regularny ,ale martwię się bo właśnie miałam przerwę miesiąc(listopad) a teraz w styczniu też nie dostałam ... tylko tym razem współżyłam z chłopakiem co prawda się zabezpieczaliśmy i sprawdzał czy przypadkiem nic się nie wydostało. Nie miałam wtedy dni płodnych. A jakieś 2 tyg temu miałam lepki przeźroczysty śluz ,całkiem go sporo co rozumiem jako dni płodne więc ,skoro miałam dni płodne to nie mogę być w ciąży? Teraz pobolewają mnie jajniki już może 4 dzień i nie wiem czy to przed okresem czy objaw ciąży. Martwię się troszkę mniej że to ciąża bo zdarzało się że miałam okres co drugi miesiąc ....w dodatku ciągle się stresuje ,ale brak okresu bardzo mnie martwi, jak myślicie ,nadejdzie wkrótce ?

Gość gość
jeżeli masz nieregularne miesiączki to nie możesz w żaden sposób stwierdzić czy miałaś dni płodne czy nie w twoim wieku nieregularna miesiączka to normalne to że cię bolą jajniki to znak raczej że będziesz mieć okres każdy organizm jest inny ale jak się boisz ciąży to się nie bzykaj