Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu niektórym facetom wydaje się, że tatuaże mają tylko "łatwe" kobiety?

Polecane posty

Gość gość
Nie można mówić, że kobieta mająca tatuaż jest puszczalska. ALE jest dość silny związek między posiadaniem tatuażu, a np. tym, że kobieta jest 1. niezależna 2. ma artystyczną duszę 3. nie jest konformistką. A częściej właśnie takie kobiety są wyzwolone seksualnie. Jest mniej prawdopodobne, że tatuaż będzie miała tzw. szara myszka/cnotka niewydymka. Więc jest pewna zależność pomiędzy tatuażem a mhm..zwyczajami seksualnymi.

Gość gość
właśnie powiedziałaś, że jest związek między byciem artystyczną duszą i puszczaniem się.

gość dziś "Mam 3 tatuaże, z czego dwa zrobione w czasach gdy byłam jeszcze dziewicą" Otóż to. Jak tylko zaczęłaś robić, to od razu straciłaś dziewictwo i zaczęłaś się puszczać. x no właśnie jakoś nie. Pierwszy zrobiłam mając lat 20. Między pierwszym a drugim są dwa lata różnicy, a dziewictwo straciłam na 5 roku studiów dopiero. No i nie napuszczałam się jakoś szczególnie, bo za swojego 2 partnera wyszłam za mąż. Także ten, szału ni ma.

Gość gość
Też się zastanawiam gdzie jest ten związek między tatuażem i moimi "zwyczajami seksualnymi"... ale to może dlatego, że nie mam artystycznej duszy. Za to z tych poetek to muszą być dziwki :P

Gość gość
Mnie się z niczym nie kojarzą, ale żony z tatuażem nie zaakceptuję nigdy. Oszpecenie ciała na własne życzenie? - nigdy!

Gość gość
a jak sobie zrobi?

Gość gość
Moja zona też ma ochotę na zrobienie sobie tych obrazków.. Moje słowa były krótkie, zrobisz tatuaż, składam wniosek o rozwód. Dla mnie to obleśne. Moja żona po wypadku we wczesnym dzieciństwie kuleje, to mi nie przeszkadza.

Gość gość
Osobiście nie rozumiem idelogii tatuowania się. Moje ciało jest tak piękne, a skóra tak delikatna i gładka że nie widze powodu by w jakikolwiek sposób ją "upiększać". W moim odczuciu tatuaże oszpecają ciało. U faceta jeszcze jako tako dodają sexapilu (choć tez nie wyobrazażam sobie by powazny dorosły facet robił sobie dziary), ale u kobiet tylko oszpeca

Gość gość
gość dziś właśnie powiedziałaś, że jest związek między byciem artystyczną duszą i puszczaniem się. x tak i napisałam to świadomie. nie jest to oczywiście korelacja 100%, ale pewna zależność jest. artyści, tzw. wolne dusze są osobami bardziej liberalnymi, również w kwestii seksu.

Gość gość
mam nadzieję, ze niegdy nie spotkam faceta który żone traktuję jak przedmiot który może wyrzucić za jakikolwiek przejaw wolnej woli. Drugi gościu - dla wielu osób to jest ładna, a nawet seksowne, zwłaszcza na ciele kobiety :)

Gość gość
skóra sama w sobie nie jest piękna, to tylko skóra.

Gość gość
"chodzę na koncerty " Aaaa, to jesteś jednym z brudasów, którzy noszą plecaki z nadrukiem marihuany, glany i mają tłuste włosy bo rzadko myją. Tak, tacy też mają czasami tatuaże. Przeważnie z tekstem z jakiejś piosenki Hey, Metallici, ewentualnie jakiegoś zespołu reggae

Gość gość
nie jestem brudasem i nie mam glanów, naszywek też u mnie nie uświadczysz - ani teraz, ani kiedy byłam nastolatką :)

Gość gość
o i nie mam ani jednego tatuażu-tekstu :D

Gość gość
up

Gość gość
Masakra jacy ludzie czyt. mężczyźni są ograniczeni :O Nigdy nie chodziłam po imprezach, nie puszczałam i nie puszczam się z nikim poza moim mężem, to mój jedyny partner seksualny od 23 lat i o dziwo ... MAM TATUAŻ :)

Gość gość
brawa dla tej pani!

Gość gość
up

Gość gość
:D

Gość gość
trolle nie mają argumentów, tylko tak i już :P

Gość gość
"Jasne. Mamy uwierzyć, że wytatuowana laska jest domatorką i nie imprezuje. :D :D " Ja właśnie taka jestem i nie wspolzylam jeszcze nigdy ;)

Gość gość
ja planuję mieć całe rękawy...i nie mam w planach imprezowania do upadłego :P

Gość gość
up

Gość gość
to prawda:)

Gość gość
jaka prawda?

Gość gość
właściwie to niby na czym ta zależność polega?

Gość gość
Co do "artystycznych dusz" . Jestem po ASP i nie zauwazyłam,zeby moje kolezanki po fachu miały duzo tatuazy. Ja akurat uwazam, ze tatuaz ogranicza przez to, ze jest wciąz taki sam i w tym samym miejscu. Lubię zmiany, tworzenie od nowa.

Gość gość
myślę, że to zależy od tego w jaki sposób dusza jest artystyczna. Ja nie lubię wszelkie media wyrazu, ale nie przepadam za wielkimi zmianami na ciele (z wyjątkiem włosów). Przy czym zgodzę się, ze dużo tatuaży mają raczej osoby stałe w swoich wyborach.

Gość gość
up