Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu niektórym facetom wydaje się, że tatuaże mają tylko "łatwe" kobiety?

Polecane posty

Gość gość

:D

Gość gość
bo tak jest. U kobiet to krzyk "kocham seks!" a u facetów "jestem twardzielem!"

Gość gość
W obecnych czasach tatuaż czy duża ilość kolczyków to kwestia mody ale dawniej kojarzyło się to ze skrajnie imprezowym towarzystwem i stylem życia oraz w niektórych sytuacjach ze światkiem przestępczym, może takie wrażenie zostało z tamtych czasów?

Gość gość
czyli po prostu mentalność pamiętająca Lenina?

Gość gość
Bez urazy dla lasek mających tatuaże, ale osobiście nie znam żadnej typowo porzadnej dziewczyny która robi sobie tatuaż. Oraz wszystkie które znam mające tatuaże, lubią seks, imprezy, nie trzeba z nimi długo chodzić by rozłożyły nogi.

Gość fryzyjski
a ja mam pytanie do kobiet, czy każda z Was wie co oznacza TEN napis po grecku albo po łacinie , który masz na dłoni, przedramieniu lub pod kolanem , czy wiesz co ten napis oznacza ?

Gość gość
a wiesz bo sprawdzałeś czy wiesz bo słyszałeś?

Gość gość
Może nie Lenina:D ale końcówkę ubiegłego wieku owszem. W każdym razie niektórym osobom tatuaże zawsze będą się tak kojarzyć i nic się na to nie poradzi.

Gość MarcinBarcin
Ja się cieszę że kobiety robią sobie tatuaże. Dzięki temu od razu wiem która da się szybko przelecieć i nie muszę tracić czasu. To jak nadruk na skórze informujący że właścicielka chętnie przyjmuje spermę. Jeszcze mi się nie zdarzyło by wytatuowana odmówiła.

Gość gość
dużo razy dostałeś za takie teksty w twarz czy jestes z tych co tylko w internecie są cwani? ;)

Gość gość
Fryzjerski wiem doskonale, bo biegle władam tym językiem i wiem co kazałam sobie napisać. Cos jeszcze ? :)

Gość MarcinBarcin
Ja nie mówię tego w twarz. Jestem miły i szarmancki. Ale dziewczyny wytatuowane zawsze chętnie się pieprzą. Te niewytatuowane nie, one są przeważnie trudniejsze, a mi szkoda czasu. Wolę te łatwe.

Gość gość
MarcinBarcin dziś same fakty

Gość gość
a już tatuaż na krzyżu (poniżej pleców) to na 100% znak że laska chętnie przyjmie kut/asa i to w każdą dziurę. One nie znają blokad, przyjmą i w usta i w o***t. Dlatego polecam wam koledzy dziewczyny z tatuażami na krzyżu.

Gość gość
Niektórym facetom zawsze za dużo się wydaje. Szczególnie dupkom i niedouczonym. Tak jak nie ma sposobu wytempić komarów, tak nie ma na dupków i im podobnych.

Gość gość
byly modne napisy po chińsku, a tam naparwde kazde pzresuniecie kreski czy jej dlugosc zmienia znacznie wyrazu, Chinczycy maja polewke, bo czasem straszne rzeczy sobie ludzie nieswiadomie wypisali. Po co pisac w jezyku, ktorego nie zna dobzre ( albo wcale) wytatuowany ani tatuujący.

Gość MarcinBarcin
Ja tylko piszę na podstawie doświadczeń. Od wielu lat co weekend baluję w klubach i praktycznie każda poderwana wytatuowana od razu dawała się pieprzyć. Tatuaż u laski to pewnik że pozwoli się przelecieć.

Gość gość
i sposobu na osoby , które pisza "wyTEMpić"...

Gość fryzyjski
gość dziś a wiesz bo sprawdzałeś czy wiesz bo słyszałeś? xxx chodzi o to, że wiele kobiet jest bardzo naiwna i głupiutka , podam przykład , mam kolegę , który jest z pochodzenia grekiem , gdy umawiamy się na robotę u klienta to kolega 'robi' hydraulikę a ja elektrykę , po skończeniu roboty idziemy gdzieś tam na browara i pizze , kilka razy się zdarzyło , że byliśmy na pizzy , kelnerka pięknej urody przyniosła do stolika pizze i browara ale na ręku napis ma ręku , kolega patrzy na mnie i mówi , że piękna grecka robota i zagaduje kelnerkę , to gdzie powstał ten tatoo ? a kelnereczka miło się uśmiecha i odpowiada , byłam na urlopie w Grecji i ten tatuaż jest taki piękny , a kumpel Grek kładzie się ze śmiechu na podłodze , ale co się stało szanowny kliencie , czy pizza nie smakuje ? Nie, na ręku ma pani tatoo z napisem : JESTEM KURTYZANĄ

Gość gość
MarcinBarcin, to przybij pionę bo ja robię tak samo. W klubie rozglądam się tylko za tymi które mają tatuaż. Najłatwiejsze oczywiście są te które mają tatuaż nad tyłkiem oraz na brzuchu, choć te mające na kostce, ramieniu lub nadgarstku tez nie są problemowe. Siedze, obserwuję, szukam, a potem podchodzę i idzie jak z płatka. Z dziewczynami bez tatuażu jest róznie, niektóre skoczą do łózka, ale sporo nie. Natomiast w przypadku tych z tatuażem - 100% podrywów kończy się w łóżku.

Gość MarcinBarcin
Żeby nie było że jestem jakimś gnojkiem - kiedyś zamierzam się ustatkować, znaleźć żonę. Jednak już teraz wiem, że tylko taką bez tatuażu. Póki co szaleję i korzystam z gościnności między nogami dziewczyn z tatuażami.

Gość gość
A ja jestem 3.5 roku po małżeństwie i drogę zamknęła moja żona mamy kryzys ale ona długo nie czekała i filtruje z idiotą starym....dla mnie to troche żałosne i śmieszne z jednej strony plączę z długiej się śmieje ale postanowiłem sobie zrobić tatuaż i jest to bardzo ważny dla mnie tatuaż imię mojej córki kochanej

Gość gość
gość dziś x twój wpis nie ma żadnego związku z tematem :D

Gość gość
piękna zmuślona historia :) Mam 7 tatuaży, ani nie jestem łatwa, ani nie mam problemu z rozpoznaniem tego co mam na ciele.

Gość gość
a i nie chodzę do klubów...może taka moda jest w tych dziwnych miejscach gdzie chodzicie się, panowie, puszczać?

Mam 3 tatuaże, z czego dwa zrobione w czasach gdy byłam jeszcze dziewicą :D

Gość gość
Ja zrobiłam sobie tatuaż na 18urodziny, jest to napis w języku, który rozumiem ;) dziś jestem 6lat starsza i nadal jestem dziewica ;) znam dziewczyny, chłopaków, którzy mają tatuaże i są to normalni ludzie mający swoje rodziny i dzieci.

Gość gość
Mi się podobają kobiety z tatuażami. Wyglądają ciekawie.

Gość gość
"Mam 3 tatuaże, z czego dwa zrobione w czasach gdy byłam jeszcze dziewicą" Otóż to. Jak tylko zaczęłaś robić, to od razu straciłaś dziewictwo i zaczęłaś się puszczać. "a i nie chodzę do klubów" Jasne. Mamy uwierzyć, że wytatuowana laska jest domatorką i nie imprezuje. :D:D

Gość gość
chodzę na koncerty (ale nieczęsto) ale kluby z umcy-umcy to nie dla mnie. Więc jestem domatorką, co w tym dziwnego?