Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

spos贸b na antyplagiat

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

witam, prosz臋 o porad臋. Jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej. Moje pytanie brzmi: Czy zamieniaj膮c czasowniki na imies艂owy mo偶na oszuka膰 antyplagiat? Np. Zdanie oryginalne: "Ala posiada kota" "moje" zdanie w pracy: "Ala posiadaj膮ca kota" Wola艂abym unikn膮膰 poprawiania pracy po wrzuceniu do antyplagiatu -.-

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
przez chwil臋 mia艂am ci ochot臋 powiedzie膰e, 偶e dobrze kombinujesz 偶eby艣 si臋 naci臋艂a...ale to bez znaczenia skoro nie potrafisz samodzielnie napisa膰 pracy magisterskiej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
raczej nie chodzi mi o zer偶nieciu 90% jakiejs ksiazki, czy czyjej艣 pracy, po 2 magisterka to nie doktorat i jakbys jeszcze nie zauwazyla to ci wytlumacze na czym realnie polega pisanie pracy lic/in偶/mgr . Ot贸偶 na powielaniu czyich艣 wypocin :P wida膰 nie pisa艂as jeszcze 偶adnej pracy dyplomowej. ale hejt musi byc :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pisa艂am i wiesz co? Nawet nie przejmowa艂am si臋 plagiatem bo nie mam w zwyczaju przepisywa膰 ca艂ych paragraf贸w. Opisuj膮c badania innych tak, 偶eby to si臋 zmie艣ci艂o i mia艂o sens musia艂am to u偶ywa膰 w艂asnych s艂贸w i w艂asnych opis贸w 偶eby wyja艣ni膰 dlaczego w og贸le cytuje pan贸w i panie X, Y, Z.

Udost臋pnij ten post

Je艣li b臋dziesz pisa膰 prac臋 samodzielnie, w艂asnymi s艂owami, b臋dziesz prawid艂owo oznacza膰 cytaty, to nie masz si臋 czego ba膰. A je艣li nie, no to c贸偶, mam nadziej臋, 偶e antyplagiat to wychwyci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobra, dobra ja mam za sob膮 napisane 2 prace i doskonale wiem,偶e polega to na napisaniu innymi s艂owami czego艣 co zotsalo napisane ju偶 milion razy. Ale ja studiowa艂a fin, mo偶e na biotechnologii praca bardziej na wprowadzeniu bada艅 ale wtedy nie trzeba si臋 rozpisywa膰 na 100 stron.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Martka45
Nie mo偶e by膰 5 s艂贸w tak samo pod rz膮d. Je艣li zmieniasz form臋 s艂贸w nie powinno ci pokaza膰 zbie偶no艣ci z prac膮 cytowan膮, ale i tak najlepiej szuka膰 jak najwi臋cej synonim贸w, zmienia膰 szyk zda艅. Tak jak m贸wisz - pisanie magisterki to w du偶ej mierze dyskusja z innymi pracami i odnoszenie si臋 do 藕r贸de艂, tak wi臋c nie da si臋 unikn膮膰 podobie艅stwa do innych tekst贸w, nie przejmuj si臋 niem膮drymi komentarzami. Powodzenia w pisaniu magisterki i na obronie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam 7 ksi膮偶ek na podobny temat r贸偶nych autor贸w.. po przeczytaniu rozdzia艂贸w, kt贸re dotycz膮 mojego pierwszego rozdzia艂u oraz ich wnikliwym por贸wnaniu, za艂ama艂am si臋 i uzna艂am, 偶e nie ma najmniejszego sensu si臋 jako艣 bardziej stara膰, bo ka偶dy z tych autor贸w powiela艂 wcze艣niejszego -.- uzna艂am, 偶e skorzystam z nanjowszej publikacji, z racji tego, 偶e jej autor powieli艂 wszystkich wcze艣niejszych, a wi臋c drog膮 dedukcji - nie op艂aca si臋 czyta膰 tych starszych :] A si臋 tak podniecacie jak stare babki przed o艂tarzem, kt贸re wracajac codziennie z koscio艂a Boga maj膮 g艂eboko w dooopie. Wszyscy dobrze wiemy jak wyglada pisanie prac dyplomowych tylko sie zastanawiam, jakim cudem plagiat ma nie wychwycic skoro tak czy tak, kto艣 ju偶 pisa艂 na ten temat. A po przeczytaniu wszystkich tych ksiazek, ju偶 nawet nie mam pomys艂u jak ubra膰 to w s艂owa skoro juz przeczyta艂am 7 r贸znych opcji jak moznabyloby opisac ten sam temat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nooo w koncu ktos normalny xD ja wlasnie finanse i rachunkowosc. Dzieki!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Namys艂贸w to miasto powiatowe w wojew贸dztwie opolskim w powiecie namys艂owskim ma 16 tysi臋cy mieszka艅c贸w i tablice rejestracyjne ona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam tzw. Lekkie pi贸ro i po przeczytaniu czego艣 bez problemu potrafi艂am opisa膰 to w艂asnymi s艂owami ale wiem 偶e znajomi pisali prac臋 z pomoc膮 s艂ownika synonim贸w, zmian膮 szyku zda艅 itp. Nie wiem na jakiej zasadzie dzia艂a antyplagiat ale je艣li im si臋 uda艂o to chyba mo偶esz tak pisa膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzieki ! najbardziej mi pomogla informacja ze chodzi o 5 slow pod rzad. od poczatku myslalam ze chodzi o 3 slowa i sie strasznie okropnie meczylam -.- ale 5 to juz lepiej. duzo lepiej :D dzieki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mirela93
Ale takie co艣 jak wy piszecie przechodzi tylko w plagiat.pl :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A jaki system jest na uczelniach?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
niestety nie mo偶na nic z tym zrobi膰, ale spoko dasz rad臋 sama- wystaczy korzysta膰 ze s艂ownika synonim贸w

Udost臋pnij ten post

Nie polecam takiej metody. Zwyk艂a kontrola Wordem tego nie wyka偶e, 膮le juz jaki艣 profesjonalny program antyplagiatowy typu Genuino na pewno, bo on analizuje znaczenia wyraz贸w a nie forme gramatyczn膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anty_plagiat
Chcia艂bym wam zaprezentowa膰 dzia艂anie programu anty plagiat Jest to program przeznaczony na komputery z systemem Windows kt贸ry umo偶liwia dok艂adne sprawdzanie r贸偶nego rodzaju tekst贸w czy nie zosta艂y wykorzystane na innych stronach internetowych. Programem mo偶na sprawdza膰 dowoln膮 ilo艣膰 tekst贸w zar贸wno mog膮 to by膰 artyku艂y, prace dyplomowe. Wyszukane zdania kt贸re s膮 plagiatem program podkre艣la na czerwono i podaje linka gdzie znaleziono plagiat oraz ca艂kowity procent splagiatowanych tekst贸w. Zapraszam do obejrzenia filmiku instrukta偶owego youtube com/watch?v=TWxQZrZMU2U wi臋cej o programie oraz pe艂n膮 wersje mo偶na zakupi膰 na stronie antyplagiat net albo kr贸cej jak np.Je艣li kto艣 potrzebuje sprawdzi膰 plagiat tekstu polecam stron臋 antyplagiat net Chcia艂bym wam zaprezentowa膰 dzia艂anie programu anty plagiat Jest to program przeznaczony na komputery z systemem Windows kt贸ry umo偶liwia dok艂adne sprawdzanie r贸偶nego rodzaju tekst贸w czy nie zosta艂y wykorzystane na innych stronach internetowych. Programem mo偶na sprawdza膰 dowoln膮 ilo艣膰 tekst贸w zar贸wno mog膮 to by膰 artyku艂y, prace dyplomowe. Wyszukane zdania kt贸re s膮 plagiatem program podkre艣la na czerwono i podaje linka gdzie znaleziono plagiat oraz ca艂kowity procent splagiatowanych tekst贸w. Zapraszam do obejrzenia filmiku instrukta偶owego youtube com/watch?v=TWxQZrZMU2U wi臋cej o programie oraz pe艂n膮 wersje mo偶na zakupi膰 na stronie antyplagiat net albo kr贸cej jak np.Je艣li kto艣 potrzebuje sprawdzi膰 plagiat tekstu polecam stron臋 antyplagiat net

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie tylko poprawiam b艂臋dy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, sk艂adniowe, stylistyczne, lecz r贸wnie偶 podkre艣lam powt贸rzenia, podpowiadam, czym je zast膮pi膰 redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje my艣li w s艂owa, kt贸re odpowiadaj膮 stylowi prac. Zapewniam poprawno艣膰, rzetelno艣膰, terminowo艣膰 oraz nisk膮 cen臋. Nie zwlekaj sprawd藕 swoj膮 prac臋 przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Udost臋pnij ten post

zanim wgra艂am prace do sprawdzenia te偶 najpierw przepu艣ci艂am j膮 przez Genuino. Zaznaczy艂 mi kilka rzeczy, poprawi艂am je i dzi臋ki temu potem si臋 ju偶 nie stresowa艂am :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie tylko poprawiam b艂臋dy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, sk艂adniowe, stylistyczne, lecz r贸wnie偶 podkre艣lam powt贸rzenia, podpowiadam, czym je zast膮pi膰 redaguje tekst i pomagam przy konstrukcji pracy. Ubieram Twoje my艣li w s艂owa, kt贸re odpowiadaj膮 stylowi prac. Zapewniam poprawno艣膰, rzetelno艣膰, terminowo艣膰 oraz nisk膮 cen臋. Nie zwlekaj sprawd藕 swoj膮 prac臋 przed oddaniem!!! Kontakt; poprawa-plagiatu@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sypek
Polecam antyplagiat: www.antyplagiat.net.pl Uzywalem go na studiach wraz z dziewczyna i to byl najlepszy ktory stosowalem

Udost臋pnij ten post